Lijkenpikkerij.

Het is weer volle bak verontwaardiging in de media èn de politiek over het geval J. Jacob, de man die overleed na tussenkomst van het Antwerps BBT te Mortsel. Media en poco totentrekkers slaan wild om zich heen en willen de agenten die deze niet simpele klus klaarden op het schavot…drie jaar na de feiten!

De twee Waalse pekelteven Milquet en Oncelincxk willen schorsing en berechting van de betreffende agenten. Maar aan de echte kern van de zaak gaan ze gemakshalve slinks voorbij, dito voor de media die dit alles NU onder de aandacht brengen met de nodige uitvergroting om de meeste kijk of leescijfers te behalen.

Was het niet zo dat op de dag van de feiten het aan drugs verslaafde “slachtoffer” stoned en halfnaakt op de straat stond te brallen? Was het niet zo dat men de vader van het slachtoffer verwittigde om zijn zoon te komen halen? Was het niet zo dat papa weigerde en het probleem doorschoof naar de politie? Was het niet zo dat de politie het slachtoffer naar een psychiatrische instelling wou overbrengen maar gezien de uiterst agressieve opstelling van het slachtoffer de toegang tot de instelling geweigerd werd? Was het niet zo dat de politie om veiligheidsreden zowel voor hen zelf als voor het “slachtoffer” beroep deden op het BBT om hem te neutraliseren.

Daar het “slachtoffer” geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken, gezien zijn gespierde lichaamsbouw die het gevolg waren van het slikken van spierversterkers en ander spul wordt hier maar terloops bijgezegd. Dat het “slachtoffer” wegens zijn druggebruik veel minder pijngevoelig is dan normaal wordt ook niet zo dik in de verf gezet. Dat men in dit geval meerdere agenten moet inzetten om hem in bedwang te houden is de evidentie zelve en dat dit met eventuele meppen gebeurt is nog aanvaarbaarder.

Wat mij in deze tegen de borst stuit is het feit dat deze die het vuile werk moeten opknappen nu de kop van jut zijn en beladen worden met alle zonden van Israël en dat het dolgedraaide “slachtoffer” ten gevolge van zijn overmatig druggebruik in dit geval om als een gespierde bink te kunnen paraderen in feite zijn eigen vonnis getekend heeft.

Misschien kunnen de verontwaardigde lijkenpikkers bij een volgende gelegenheid eens tonen hoe men in dergelijk geval moet te werk gaan. Ik zie die twee Waalse teven en de rest nog niet direct de cel binnengaan om met een gedrogeerde pijnongevoelige dolgedraaide spierbundel een praatje te slaan. Probeer maar eens een dolle stier zonder gevaar voor eigen leven in zijn stal te krijgen.

mvg

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Lijkenpikkerij. — 3 reacties

 1. De verborgen agenda begint stilaan duidelijk te worden.Na Bart De Wever komt nu ook Prokureur des Konings Dams in de vuurlijn te liggen.Toevallig het duo dat de kleine misdaad in Antwerpen ging aanpakken, tot grote razernij van links en groen, gezien hun kiesvee dan automatisch geviseerd zal worden. Een reaktie kon dan ook niet uitblijven via de door de linkse en logemafia’s gekontroleerde media, met behulp van allerlei pseudo-deskundigen en een hoopje briefschrijvers in de rol van nuttige idioot of onder het motto :” soort zoekt soort , en soort verdedigt soort”. We worden hier dan ook gekonfronteerd met een zelden geziene psychologische oorlogsvoering in typische “agitprop” stijl.
  Ondertussen zit men dan wel te lullen over Kim De Gelder en het door hem veroorzaakte drama,maar als deze in het verleden krachtdadiger aangepakt was geweest, was het misschien niet zover gekomen.

 2. Nog kleine reactie op het prachtige artikel van Senior.

  We mogen blij zijn dat er in sommige gevallen kan teruggevallen worden op speciale eenheden zoals het BBT. Die mensen voeren het werk uit waarvoor ze getraind zijn en dit zijn meestal gevaarlijke situaties. De opdracht in Mortsel was duidelijk, ze moesten naar binnen en JJ onder bedwang houden zodat de dokter een spuit kon geven. Het overgrote deel van dom Vlaanderen heeft het zo natuurlijk weer niet begrepen.

  Wat hadden we nu wel willen zien op die beelden van in de cel? Dat de zes agenten één per één naar binnen gingen en telkens wat lappen om hun oren kregen. Er was geen andere mogelijkheid dan in groep naar binnen vliegen om JJ te overmeesteren. Het loopt dan achteraf fout af voor JJ.

  Zeer spijtig maar het had veel erger geweest was er een agent overleden. Diegenen die zwaar geschokt zijn door de slagen die één van de agenten geeft wil ik de volgende vraag stellen. Kunnen jullie op de beelden zien waarom hij slaat en waar hij JJ raakt?

  Het zou best kunnen dat JJ de arm of het been van één van de agenten geklemd hield en dat daarom die agent sloeg. Uit die beelden is trouwens helemaal niet op te maken hoeveel weerstand JJ biedt wanneer hij op de grond ligt. Moeilijk te beoordelen dus.

  We hebben niet alle beelden gezien maar als ik zie op wat voor een manier JJ uit het combivoertuig komt, ja wadde. De combi zwiert over en weer waarna JJ er naakt uitkomt. Het was -6 maar koud had hij het niet, hij zou alles en iedereen hebben kunnen opeten. Op uitzondering van één agent met lef staan de andere agenten op ruime afstand, ze zullen wel geweten hebben waarom.

  Het gedrag van JJ was zo onvoorspelbaar en agressief dat je voor je het wist tegen een vuist of een stamp kon lopen. Diegenen die nog denken dat je zo iemand kunt kalmeren met een “goed gesprekje” wens ik veel succes. De politie komt dagelijks zulke nitwitten en clowns tegen die zogezegd allemaal slachtoffer zijn van de o zo moeilijke maatschappij.

  Jammer dat het voor JJ slecht afliep maar als je al begint met normaal te doen is de kans klein dat je zoiets zult meemaken.

 3. Opvallend aan al deze reakties is het tijdstip, zoals gezegd de feiten dateren van 2010, en nu plots sinds Bart De Wever burgemeester is, duikt de ganse zaak op, daarwaar het in eerste instantie aan Patrick Janssens toe kwam om desgevallend op te treden, als daar een gegronde reden toe was.(=Patrick deed echter niets). Nog meer opvallend : Hoe komen die beelden van het optreden van het BBT in de cel, in het bezit van de VRT en andere dagbladen..Waarom krijgen de ouders van de betrokkene , ganse bladzijden in de media…daarwaar ze zelf niet het slachtoffer zijn, en andere echte slachtoffers van zware misdrijven doodgezwegen worden ..?? Het feit dat Onkelinckx en Miquet hier moord en brand schreeuwen is op zich zelf al meer dan verdacht…Moest het “slachtoffer” iemand van het Vlaams Belang geweest zijn of zelfs maar iemand met sympathiën voor het VB, dan was de ganse zaak doodgezwegen geworden, ook al was er echt probleem met het optreden van het BBT. Na de “karnaval” van Aalst hebben we hier een nieuwe aflevering van de anti-vlaamse terreur door de linkse en logemafia’s… Nu inzake de feiten zelf: wie niet wil horen die moet maar voelen…niemand verplicht U van U zelf rot en zot te spuiten en te zuipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *