Antwerps “fait diverekke”?

Een 20-jarige man is zaterdagochtend het slachtoffer geworden van een zwaar geval van verkeersagressie. De jongeman werd ter hoogte van de Noorderlaan in Antwerpen  neergeslagen en vervolgens meerdere malen overreden. Het slachtoffer bezweek later aan zijn verwondingen.

De politie kwam omstreeks 5 uur ter plaatse na een melding van een verkeersongeval. De agenten troffen een zwaargewonde man op de grond aan.

“Uit het eerste onderzoek blijkt dat aan deze feiten een schermutseling, wellicht een geval van verkeersagressie, is voorafgegaan, waarbij een drietal voertuigen en een tiental personen zouden zijn betrokken”, legt Paul Van Tigchelt van het Antwerpse parket uit.

Tijdens deze schermutseling zou er ook geslagen zijn, waardoor het slachtoffer op de grond zou zijn gevallen. Daarna zou het slachtoffer tweemaal overreden zijn door een voertuig, eenmaal vooruit en eenmaal achteruit. Uit het verder onderzoek zal moeten blijken of dit opzettelijk dan wel per ongeluk gebeurde.”

Speurders hebben al de hele dag getuigen ondervraagd, maar ze zouden de betrouwbaarheid daarvan in vraag stellen omdat verschillende getuigen mogelijk iets te maken hebben met het drama.

Het parket van  Antwerpen  zal onder meer ook aan de hand van een autopsie onderzoeken wat er precies gebeurd is.

Bron: GVA

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.