Wat gebeurt er toch allemaal in ons Land?

Enkele tijd geleden kon ik mijn ogen bijna niet geloven toen ik las dat een automobilist zo boos was geworden op een andere weggebruiker dat hij gewoon een kettingzaagmachine uit zijn wagen haalde en het onderbeen van die toevallige tegenstrever gewoon afzaagde.

Men kan moeilijk begrijpen dat dergelijke zaken in een beschaafd land mogelijk zijn.

Maar enkele dagen geleden werd een filmpje vrijgegeven waarop men kon zien hoe een overmacht aan politiemensen een naakte en weerloze gedrogeerde in een politiecel tot moes sloegen en een bijgeroepen geneesheer nog alleen maar de dood kon vaststellen.

Gisteren dan bleek dat een groep jongeren die van een braspartij terugkwamen boos werden over het rijgedrag van een ander automobilist. Ze sloegen hem kreupel en reden daarna nog enkele malen over zijn lichaam om waarschijnlijk de zekerheid te hebben dat hij het niet zou overleven. En inderdaad de man bezweek aan de opgelopen verwondingen.

Hoe is het toch mogelijk dat dergelijke crapuleuze handelingen nu met de regelmaat van een klok de media in ons land halen.

Wij wijzen hiervoor met de vinger in de richting van de beroepspolitiekers die er reeds jaren geleden voor gezorgd hebben dat steeds meer rechters door de politieke partijen werden benoemd. Dit heeft voor gevolg gehad dat een reeks uitspraken onjuist; verdacht en soms totaal onbegrijpelijk en onaanvaardbaar waren.

Een volk dat haar geloof en vertrouwen in haar rechtspraak verliest begint stap voor stap het recht in eigen handen te nemen. Dit is nu de toestand waarin we steeds meer verdwalen. Enerzijds wensen steeds meer landgenoten dat men vreemdelingen zou weigeren die zich niet, en terecht, aan onze normen en waarden willen aanpassen maar anderzijds bewijzen we ook dat er steeds meer personen zijn die over geen normen en waarden meer beschikken en de grootste beestigheden uithalen.

Neem van ons aan dat deze evolutie hoofdzakelijk een gevolg is van de in de tijd ingevoerde politieke benoemingen. De recente en vreselijk sterke stijging van de criminaliteitcijfers is eveneens een rechtstreeks gevolg van deze gepolitiseerde benoemingen.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Wat gebeurt er toch allemaal in ons Land? — 2 reacties

 1. @Geachte heer Van Gaever,
  Meestal kan ik me goed vinden in uw gedachtengang over het reilen en zeilen in dit verdorrende onland.Ditmaal stel ik me wel enige vragen in uw opstelling betreffende het geval J.Jacob,de drugsverslaafde die drie jaar geleden overleed in een politie cel te Mortsel toen er beroep werd gedaan op het BBT nadat de gewone politie er niet in slaagde deze,op dat ogenblik dolgedraaide woesteling,tot bedaren te brengen.Blijkbaar was dit voor hen andere koek dan het uitschrijven van “bonnekens”.U schrijft dat de drugsverslaafde tot MOES werd geslagen door het interventie team tot de dooderop volgde. Echter heb ik tot op heden nergens kunnen achterhalen of er een autopsie op het slachtoffer werd uitgevoerd om de werkelijke doodsoorzaak te kunnen vaststellen,evenmin of er wel een autopsie werd uitgevoerd!
  Ik meen namelijk te weten,volgens de gespecialiseerde literatuur,dat een drugsverslaafde die pas een dossis binnen heeft bij een hevige opwelling of woedeuitbarsting het leven kan laten wegens plotseling hartfalen.In dit geval is het m.i. wel zeer voorbarig om te concluderen dat J.Jacob letterlijk werd doodgeslagen.In het geval J.Jacob is het echter meer dan duidelijk dat hier een vuil spel van “lijkenpikkerij” gespeeld wordt door de linkse horde in zoverre zelfs dat men er zondag j.l. in “mise au point” op de RTBF er zowaar een dabat aan wijde en men het ook niet kon begrijpen dat burgemeester De Wever de “daders” niet schorste.Blijkbaar is men nu in alle staten van opwinding over een gebeurtenis die drie jaar geleden is voorgevallen toen de Sos P.Janssens het voor het zeggen had en madam Pyra burgemeester èn hoofd van de politie was (en nog is!) te Mortsel waar het incident heeft plaatsgevonden. Laten we in deze niet al te vlug een steen werpen naar het interventie team alvorens de ware toedracht van het hele geval te kennen.
  Er is weliswaar een dode te betreuren maar toch blijf ik in deze een sterke geur van ‘rottigheid” waarnemen.
  Met vriendelijke groeten.
  Senior.

 2. Dat die hele zaak van die overleden drugsverslaafde na drie jaar weer boven water komt – en dan nog onder vorm van een TV-reportage – kan er bij mij gewoon niet in.

  In de hier eerder gepubliceerde artikels over dit onderwerp en in de reacties daarop werden dienaangaande wél nagels met koppen geslagen. Daar was geen sprake van een weerloze gedrogeerde die tot moes geslagen werd.

  Het hele geval van die J. Jacob doet me overigens terugdenken aan dat van die Semira Adamu.
  Die verhinderde ettelijke keren op onze kosten haar uitzetting door amok te maken op het vliegtuig dat haar moest vervoeren en gebruikte daarvoor zelfs het uitsmeren van haar eigen faeces.

  Dergelijk uitschot valt nogal gemakkelijk in de rol van slachtoffer dat zich onbegrepen, beledigd en gekwetst voelt. En daar spint men bij de 0000 politiek correct garen van zodat de gewone ordehandhavers bij de publieke opinie de schuld toegedicht krijgen voor het wangedrag en de gewelddadigheid van het crapuul in kwestie. Telkens opnieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *