Over en out ! Antwerpen is gevallen !

Nu Bart De Wever de Berbers heeft geschoffeerd zal hij wellicht nooit meer herkozen geraken als burgemeester. Aangezien vaststaat (en dat is niet louter een mening) dat Berbers overtallig vertegenwoordigd zijn in de criminaliteit dan ziet het er volgens de kansberekening (weliswaar kort door de bocht) naar uit dat tegen 2024 een crimineel de volgende burgemeester wordt. Ik hoop dat de mensen van Berberse komaf dat zelf zullen voorkomen. Onze hoop en toekomst in de steden ligt in handen van moedige en hopelijk verstandige vrouwen als Nadia Sminate, niet in die van de Berberse mannen. In de handen van de autochtone Vlamingen ligt ons lot niet meer.  Gaan moslim Berber-mannen accepteren geleid te worden  door een vrouw?
Bleek ook uit een recent onderzoek dat moslims overwegend niet moeten weten van democratie. Maar ze zullen er wel door aan de macht komen. Wat een pragmatische paradox
Wie zijn de schuldigen die ons land verkochten?

Een verbluffende cijfertabel… De toekomst van Antwerpen is divers, Marokkaans en ‘Berbers’

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Over en out ! Antwerpen is gevallen ! — 7 reacties

 1. Griffon, Walter, het is niet zo dat hetgeen politiekers ‘goed’keuren dat wij dat ook toepassen, snap je….
  Niemand kan mij verpichten iets te doen tegen mijn geweten in, niemand en niemand kan mij verplichten iedereen binnen te laten of te woord te staan, niemand.
  Het politiek zootje staat op de allerlaagste plaats qua respect, respect moet men verdienen.

  • Men hoeft niet te hopen om iets te ondernemen, noch te slagen om te volharden. (Willen van Oranje)
   Wij (en ik bedoel alle vrijheidslievenden) maar uiteraard ook de Vlamingen in het bijzonder laten zich niet knechten.
   Hùn islamitische zwakke punt is dat ze zich gedragen als bezetters. Dat gaan ze zich beklagen want dat lukt nooit. Ze weten gewoon nog niet met wie ze hier te doen hebben.

   In mei 1940 dachten ook veel Vlamingen dat de nazi’s gewonnen hadden. Dictatoriale imperialisten die niets waardevols bijbrengen maar alleen geld kosten kunnen nooit winnen.
   Alleen moet onze generatie de verantwoordelijkheid opnemen om zo veel mogelijk objectieve informatie openbaar zowel als ondergronds ter beschikking te houden voor onze jeugd. Met blogs die verdwijnen na het overlijden van hun bezieler (cfr. Ray van Angeltjes) lukt dat nooit. Zelfs die historiek werd niet bewaard. Bij zulke vaststelling bekruipt me ook een gevoel van pessimisme en wordt ik nadien retroactief razend kwaad. De getuigen weten waarom.

   Het is niet omdat de halal-immobiliën in Brussel en Antwerpen hun polygame worp hebben gedaan dat er daarvoor geen remedies zouden bestaan. Wie leeft zal zien. Misschien wij niet meer maar de Turkse en maghrebijnse islamieten (niet de atheïstische of christelijke Berbers of Turken) zullen hier ooit holderdebolder hun matten rollen. Niet van willens maar van moetens.

   • Lucky9, we zullen ze 1x voordoen hoe ze die matten moeten rollen daarna vliegen ze met mat en al het land uit.
    Het feit dat zij van achteren naar voren lezen snappen ze het nog steeds niet, er wachten geen 72 maagden op ze maar wel 1 maagd van 72, snap je….ha ha ha.

 2. Als berbervrouwen verkocht worden als politiek correcte koopwaar dan heb ik daar ernstige problemen mee!

  • Ik vrees dat we niets te kiezen zullen hebben Lucky. We kunnen alleen nog maar ijdel hopen. Nooit had het stemrecht voor vreemdelingen mogen goedgekeurd zijn (met VLD trouwens) Nooit had men snel belgen mogen maken, nooit massaal regulariseren. Toetreding tot onze maatschappij had uitsluitend op basis van totale integratie en verdiensten gebaseerd mogen zijn, en dan nog met strenge assimileerbare quota’s en na strenge selectie. Het proces is, getuige de tabellen uit het onderzoek onomkeerbaar geworden.

 3. Dat het einde nabij is voor Antwerpen incl. de haven is een vaststaand gegeven, waarom denken jullie dat ik al jaren niet meer naar Antwerpen en omstreken ga?
  Ik denk dat het wel duidelijk zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *