Discriminatie

0321Dagtegenracismediscriminatie

De Antwerpse lokettentaks voor vreemdelingen is wellicht een discriminatie op grond van nationaliteit. Dat schrijft de directeur van het spionnencentrum youssef de witte in een open brief aan de Antwerpse burgemeester.

Waar zit die discriminatie nu.

Ik heb 42 jaar gewerkt, belastingen betaald,  maandelijks bijna de helft van mijn loon afgestaan aan de belgische staat, allerhande bijkomende taksen betaald, in orde met mijn ziekenkas bijdragen, speciale bijkomende hospitalisatieverzekering, kortweg met alles in orde en wat ondervind ik wanneer ik mij eens moet aanmelden in het ziekenhuis voor een onderzoek.

Voor de goede orde wil ik nog zeggen dat wanneer u een Antwerps ziekenhuis betreedt  u zich  als een vreemdeling in eigen stad waant.  Een bonte mengeling van huidskleuren,  Nederlands wordt er nog amper gesproken.

Bij de balie vroeg men mij een bedrag van  € 25 om ingeschreven te worden,  nochtans al die vreemde types moesten niets betalen.

Iemand die hier dus heel zijn leven  gewerkt en alles afgedragen heeft zoals het hoort wordt dus gediscrimineerd  ten opzichte van al diegenen die naar hier zijn gekomen om niets te doen behalve te leven op kosten van anderen.

Indien youssef vindt dat dit discriminatie is treed ik hem volledig bij. Helaas zie ik het hier volledig fout en wordt natuurlijk bedoeld dat die andere groep gediscrimineerd wordt omdat ze ook eens iets zouden moeten betalen.

Mag wel zeker want zoals het nu gaat kan dit toch niet langer blijven duren met alles gratis aan die gasten te geven – gratis komt natuurlijk overeen met betaald worden door OCMW = dus gij en ik.

Wij worden na een ganse loopbaan te hebben gewerkt door de poco’s gewoon in de afgrond geduwd.

Dank u wel poco’s.

PS. Indien ge nog een euroke nodig hebt om de een of andere buitenlandse gestrande hier te voorzien van iets nuttigs, laat het mij dan zeker weten dan zal ik proberen om nog iets van mijn vel  te stropen om u en uw vrienden zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Toch nog een fijne dag toegewenst.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Discriminatie — 4 reacties

 1. En zeggen dat wij Vlamingen dat probleem “zonder kosten” kunnen oplossen! Straf hé!
  Hoe? Gewoon op de juiste partij stemmen en de familie en vrienden er bewust van te maken “dat ook te doen”.
  24u later is het probleem van de baan. Er zullen veel FYRA’S nodig zijn om die ‘overlast’ naar hun homeland te brengen want in die eerste 24u zullen alle OCMW kranen dicht gedraaid worden en zal ‘gratis aan vreemdelingen/allochtonen’ niet meer bestaan.
  De grenscontrole komt terug wat Olli met zijn lolly er ook mag van denken, die zever komende van dat misdadig kot wat tot doel heeft Europa te vergiftigen en te vernietigen wordt eveneens drooggelegd.

  Eerlijk, wij kunnen alleen de koers wijzigen zo niet komt de afgrond steeds sneller dichterbij.
  De laatste weken heb ik weer 5 personen die voorheen hevige spa/cd&v aanhangers waren kunnen overhalen nooit meer voor die verraderspartijen te stemmen.

  Leve de Onafhankelijke Democratische Seculiere Republiek Vlaanderen.

  Momenteel lig ik in een deuk, niet door gevallen te zijn met die sneeuw, ik lig in een deuk van het lachen. In Brussel zijn een club reetlikkers bezig om “de handelsmissies” van een leefloner in te perken!!!
  Handelsmissies??? Dan moet men toch normaliter kennis hebben van handelszaken, niet?
  Waar heeft die leefloner kennis van? ach ja hij is pilot de chasse (met legoblokjes ☺☺☺).
  Laten we dat circus héél snel opdoeken want de kosten zijn decadent en de toegevoegde waarde is nul, zero.

 2. Tenzij Pjerreke en Antoine Griffon nog tè jong zijn kunnen zij ook nog, (zoals Fikken) de tijd van het “verplicht-zijn in een apenpakje te lopen in dienst van Vorst & Vaderland” erbij voegen.
  Het was feitelijk een “diefstal van onze jeugdige tijd”, en dàt aan 10 bfr.
  per dag ‘voor de éérste 12 maanden, èn 15 bfr voor de resterende maanden.
  TER PRIJZENVERGELIJKING met toén: een simpel democratisch pintje kostte VIJF bfr in een gewone café !!!
  Effenaf schandalig hoé gelukszoekers reeds vanaf de éérste dag in dit landje, geregeerd door personen met een houten kop… zo in de watten gelegd worden. Grrrrrr….

 3. Die jef moet eens een flinke pandoering krijgen van diegenen die hij met hand en tand constant verdedigt tegen z’n eigen volk, ook al wil ik hem niet zo aanzien want ik walg van die vent!;(
  Toen ik te horen kreeg dat ene Dewitte overleden was, dacht ik meteen: ‘ joepie, zou het die gestapo zijn??’ ;o)
  Maar niets was minder waar, ook al hoefde ik die man evenmin. Maar een grotere teleurstelling was dat dat jef nog steeds op onze planeet rond toert om mensen bewust te ‘zoeken/aan te klagen’. :o(

 4. Ik had precies de zelfde ervaringals jij Pjerre toen ik elk half jaar op controle langs ging bij mijn specialist oogarts in het Middelheim-ziekenhuis in Wilrijk.(nu ga ik naar Leuven, want die prof is met pensioen)
  Ik waande me ook niet meer in eigen land. En op de verdieping waar de oogonderzoeken plaatsvinden is ook de dienst vruchtbaarheid gevestigd. Daar zag ik altijd baardmannen in een jurk met hun vrouw in eveneens lang islamitisch allesverhullende gewaden. Ik heb nooit in mijn leven zoveel vrouwen in boerka gezien als daar. Dat gold trouwens ook op de andere afdelingen als radiologie, enz… Ja, ik bleek eook een van de weinigen te zijn die moest betalen en die Vlaams sprak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *