Cijfers en censuur.

Tijdens het doornemen van de berichten bij de diverse kranten viel mijn aandacht op een bericht bij de standaard waarbij antwoorden gegeven werden op vragen van Filip Dewinter i.v.m. de overbezetting in onze gevangenissen. Hallucinant om te vernemen waren de cijfers waaruit bleek dat zo maar eventjes meer dan 3000 bajesklanten illegalen zijn!!

Meer dan 7O% zijn illegale criminele rotzakken die hier niks te zoeken hadden en die nu op de kap van de belastingbetaler een gevangenisstraf uitzitten na het plegen van een misdrijf. Een vlugge berekening laat zien dat die vreemde rotzooi een slordige 230 miljoen euri zuur verdiend belastinggeld opgesoupeerd op jaarbasis. Zoveel geld om een massa uitschot in leven te (moeten!) houden.

Om de pil nog wat aan te dikken is er een deel van dat allochtoons gespuis dat het lef heeft om via hun advokaat een asiel aanvraag in te dienen. Dit alles hebben we te danken aan de linkse bende debielen die hier al jaar en dag dat ettergezwel toelaten en vertroetelen, want dat zijn de redders van onze sociale zekerheid, onze helpers als we hulpbehoevend zullen worden en zij met liefde en tederheid de bedpan onder ons gat zullen schuiven onder het zingen van Allah Akhbar.

Zoveel geld voor vreemde bandieten terwijl de faktuur voor een kamertje in het rustoord de pan begint uit te swingen. Maar alsof dit nog niet genoeg is kan veel van dat crapuul na het uitzitten van hun straf het land zelfs niet uitgezet worden als hun homeland hen niet meer wil toelaten. Dan komen zij op de pay-rol van het ocmw terecht voor een leefloon in afwachting van een andere oplossing tenzij ze ergens tijdens een volgend misdrijf doodgeslagen of afgeschoten worden.

Ik wil er in deze nog op wijzen dat desbetreffend bericht intussen volledig verdwenen is uit de media…de heilige censuur heeft niet lang gewacht om toe te slaan. Zulke mededelingen over onze gekleurde criminele illegale tafelschuimers zijn uit den boze.

Past niet in het poco plaatje!

mvg

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Cijfers en censuur. — 2 reacties

 1. Als de gevangenissen met dit soort vol zitten is dit een rechtstreeks
  gevolg van de keuze die door het “klootjesvolk”in Vlaanderen gemaakt wordt in het stemhokje. De meerderheid stemt dus voor zijn eigen ellende en uiteindelijk ook voor de “ondergang”.Ondertussen wordt dit vreemdelingenreservoir, misdadig of niet, gebruikt door de linkse en loge mafia’s als wapen tegen de vlaamse middenklasse,
  onder het motto : “hoe meer drek op de mesthoop hoe beter..” Voor de voormelde mafia’s is de vlaamse middenklasse het probleem, en niet het geïmporteerde vreemdelingereservoir.(misdadig of niet).Ik koester dan ook weinig illusies over het kiesgedrag van dit klootjesvolk, dat in de eerste plaats verblind is door het profetariaat enerzijds en anderzijds door de nijd en de wraak.

 2. Senior,
  Als de waarheid bovenkomt wordt er alles aan gedaan om deze asap de nek om te wringen én te verdonkeremanen want “de waarheid” doet altijd pijn zeker in de stallen van het linkse gespuis.
  Wij weten allemaal dat die misdadige toestroom van allochtonen dodelijk is voor Vlaanderen zelfs voor heel Europa en wat doen de laffe verraders?
  Ze brengen extra miljarden naar die landen die ons het meeste schade berokkenen nl. islamlanden wat gelijk staat met onderontwikkelde barbaarse gewelddadige landen, landen zonder normbesef, landen zonder enige beschaving, door almaar door te reutelen over een fictief gedoe bewijzen ze hun achterlijkheid.
  Het is nu aan de Vlamingen om daar héél snel verandering in aan te brengen. Hoe? Poepsimpel, in mei 2014 geen stem (lees: mandaat) te geven aan lafaards en verraders van onze Vlaamse normen waarden en cultuur.
  Kost niets maar brengt wel miljarden op om te investeren in de Vlaamse welvaart.
  Door ALLE VREEMDELINGEN/ALLOCHTONEN die momenteel opgesloten zitten, én diegenen die nog opgesloten moeten worden maar door plaatsgebrek op vrije voeten lopen of via een enkelband hier de boel verder kunnen verpesten, van ons grondgebied te verwijderen binnen de 24u moeten er geen extra gevangenissen gebouwd worden, moeten er geen extra bewakers aangeworven worden enz. wat een gigantische besparing oplevert.
  Zie je het de huidige politieke huichelaars al toepassen en zo hun kiesvee aanpakken? I Don’t Think So daarom ze zo snel mogelijk OVERAL buiten kieperen zodat in Vlaanderen terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid zijn intrede kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *