Het ware gezicht van “Het Joenk”

Guy Verhofstadt werkt samen met Moldavische maffiabankier om Grexit te stoppen en TTIP te pushen

verhof beurreGuy Verhofstadt krijgt persoonlijk € 190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar schaliegas wil boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidieerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken. Ook dit wordt gesubsidieerd met belastinggeld. 

Lees verder  >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het ware gezicht van “Het Joenk” — 1 reactie

  1. Ik dacht dat er over “fracking” niets te lezen was in zijn “burgermanifesten”. Hij kende het “fracking” waarschijnlijk toen nog zelf niet. Ik althans toch niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *