De waarheid over de slavenhandel in zwarten.

De politiek correcte goedmensen en politici die het fantasme van de multicultuur beleven als een religie zijn niet alleen verantwoordelijk voor de invasie van West Europa door hordes moslimcriminelen maar tevens voor het voortbestaan van wat nog niet zo lang geleden als onmenselijk werd beschouwd: slavernij in al zijn aspecten: van tot slaaf maken over slavenhandel tot het houden, misbruiken en vermoorden van slaven. Dr. Bill Warner vat de waarheid goed samen: De voornaamste schuldigen zijn bekend: de koran en de moslims.

 De objectieve geschiedenisbronnen zijn duidelijk!

De band met de islam is overduidelijk. De Senegalese antropoloog Tidiane N’Diaye noemt dit “de versluierde genocide”.

Niet alleen zwarten waren slachtoffer van de islamitische slavenhelers!

Verbijsterend vervolg op (https://www.youtube.com/watch?v=juatpoBZe9U en https://www.youtube.com/watch?v=juatpoBZe9U en https://www.youtube.com/watch?v=TdN1rji_7LM en https://www.youtube.com/watch?v=aXas5hZe3nA enz. enz. enz.) Het is overigens nog altijd niet gedaan!

De islamofiele censuur in de handboeken voor het onderwijs van geschiedenis en de vaak flagrante maar meestal subtiele geschiedenisvervalsingen die er bewust werden in verborgen kunnen weliswaar onze schoolgaande jeugd tijdelijk bedriegen maar nooit de waarheid volledig monddood maken. Politieke correctheid zou als misdaad moeten bestraft worden!

De bibliografie ter zake is eindeloos maar de volgende werken bieden de meest overzichtelijke:
Peter Hammond “Slavery, terrorism and Islam”, ISBN 978-0-9802639-1-6
Tidiane N’ Diaye “Le génocide voilé”, Gallimard, ISBN 978-2-07-011958-5
Jacques Heers, “Les négriers en terre d’islam”, éditions Perrin, ISBN: 978-2-262-02764-3

Een nog meer uitgebreide bibliografie (13 pagina’s) over de handel in blanke slaven vindt men bij Robert C. Davis “Christian slaves and Muslim Masters”, Palgrave Macmillan, ISBN:13-978-1-4039-4551-8

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *