Zie kak as?

Hoe is het -in naam van het vliegend spaghettimonster- mogelijk dat iemand die zich vrijwillig laat besmetten door een Oegandese of Marokkaanse loverboy met een HIV- en/of AIDS-besmetting, zich -op kosten alle anderen- quasi levenslang mag laten behandelen op kosten van de ziekenkas?

Dit is het item waar de CM nu haar spierballen voor rolt!

Oegandees en Mocro-volk éérst!

De nazi’s en de jappen waren er in vergelijking dilettanten bij!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zie kak as? — 1 reactie

  1. Kom je in het ziekenhuis of huisarts of tandarts of oogarts steeds zitten er vreemdelingen met veel lawaai en Iphone in de hand maar wij Vlamingen mogen wel de rekeningen betalen via het OCMW en voor alle duidelijkheid “DAT MOET STOPPEN”, heel die overlast van parasieten moeten verwijderd worden van ons grongebied want wij willen die barbaarse smeerlapperij dat moord en slacht voor de kik niet in ONZE gemeenschap.
    Die islam smeerlapperij moet verboden en verdreven worden in Vlaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *