Islamitische immigratie

Al 1400 jaar begint islamitische overheersing met immigratie,

én arrogante vervalsing: schakel daarom eerst de door moslims gehackte ondertiteling uit !!

“Dus, weet dat elke moslim in 91 verzen van de koran verplicht wordt het voorbeeld van Mohammed te volgen in alles wat hij zei en deed.
Dat betekent dat élke moslim Mohammed moet imiteren en daarom begint er een heel nieuw politiek proces als de islam een ander land binnenkomt. …
De islam begint dus met immigratie en onmiddellijk volgt er een politiek proces door het gastland te islamiseren. Dit is wat islamitische immigratie onderscheidt van elke andere vorm van immigratie.”

h/t Vederso

Lees meer op E.J. Bron

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islamitische immigratie — 3 reacties

  • Het is te laat. Ze zitten al vastgeworteld in onze samenleving en zijn niet van plan te lossen. Hun uitzaaiingen zijn als tsunami’s, die kan je ook niet stoppen. Ik herinner me nog, zowat 40 jaar geleden, dat de bouw van een moskeetje, of de organisatie van islamlessen, een gunst onzerzijds was om de moslimminderheden gunstig te stemmen en om ons tolerante hartje te tonen. Eigen idioterie, eigen ondergang.

   • Lieve, diegenen die weigeren te leren uit gemaakte fouten zullen het aan den lijve gaan ondervinden, zeker weten.
    Wij EISEN een totaal verbod op die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd, als die wet ingaat zal alles snel verbeteren en zal Vlaanderen weer een stuk veiliger en leefbaarder worden.
    Weg met de schengenverdrag, grenzen sluiten, bewaken en controleren zodat gespuis niet het land in kan komen, het verwijderen uit ons land van het islamgespuis zullen wij met veel plezier doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *