Immigranten en sociale zekerheid

De relatie is duidelijk. Niet streng gereglementeerde noch uiterst beperkte immigratie kost oneindig veel meer dan ze ooit, zelfs theoretisch, zal kunnen opbrengen. Het volstrekt idiote excuus dat immigranten de sociale zekerheid in onze welvaartsstaat zullen redden is een bewust gefabriceerde flagrante leugen.

Toch blijft men er in de politiek correcte pers en op de even politiek correcte media onophoudelijk en ongestoord mee uitpakken, daarmee een systematische hersenspoeling van jong en oud handhavend die ronduit misdadig is. Immigranten kosten onmiddellijk een veelvoud van wat zij en hun nazaten ooit in de verre toekomst aan sociale bijdragen zouden kunnen opbrengen, als ze dat dan al zouden willen. De hele tijd tussen vandaag en het toekomstig hypothetisch beginpunt van deze voorgespiegelde illusie kost de aanwezigheid van immigranten de werkende Europese bevolking fortuinen die nooit zullen kunnen terugverdiend worden.

De politieke leugen van het terugverdieneffect botst niet alleen met een eenvoudige wiskundige rendabiliteitsberekening en waarheidsgetrouwe kosten/baten/analyse maar bovendien met de harde realiteit dat er nog altijd werkloosheid heerst in heel Europa. Men blijft dus maar liegen en bedriegen tegen de sterren op. Iedereen met een restje gezond verstand begrijpt dat dit het werk is van een bende totaal onbekwame beroepspolitiekers geholpen en in stand gehouden door een gigantisch leger overbetaalde apparatsjiks verzameld in Brussel en de fascistische Europese Unie ook wel EU genoemd.

De soevereiniteit werd aan de Europese naties en volkeren ontstolen. Vervolgens organiseren de cultuurmarxistische fascisten een invasie van gelukzoekers waaronder een groot gedeelte fanatieke jihadistische moslims die maar één doel hebben: vernielen en doden! Merkwaardig is ook de Amerikaanse betrokkenheid via de NAVO. Geen kat die nog gelooft dat de VS en deze Amerikaanse regering onder leiding van een bruine moslimbroeder het goed met Europa voor hebben.

luister vooral vanaf minuut 4!

Hierboven een lange zinsverbijsterend leugenachtige politiek correcte formulering ter verantwoording van wat de NAVO en de EUSSR aan het doen zijn. Europa ten gronde richten! En deze hersenspoeling mocht bovendien wat kosten. Ze duurt amper 2 seconden minder dan 45 minuten! En begint met een leugenachtige associatie. De concentratiekampen van Nazi-duitsland of de goelag-archipel hebben niets maar dan ook absoluut niets met de islamitische invasie van Europa te maken.

De Nato speelt bewust met vuur!

Een verstandige analyse van een wijs man die zeker aan vredelievende Pegida-betogers op een fascistische manier geen geldboeten zou opleggen zoals een laffe burgemeester van de koekenstad dat wel klaarspeelde.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Immigranten en sociale zekerheid — 1 reactie

  1. Lucky9 vanuit linkse hoek is nog nooit iets positiefs gekomen, links staat voor parasitisme en profitariaat, zij de lusten en de anderen de lasten, gelukkig beginnen steeds meer burgers wakker te worden en zien ze de chaos die veroorzaakt wordt door links.
    De import van die massa barbaren zal het bewijs leveren, dat gespuis ‘vlucht’ zogenaamd voor het geweld maar ze importeren wel datzelfde geweld in onze samenleving.
    Ik wacht op een wet nl. “islam wordt verboden, verdreven en verbannen in ons land”, laten we maar beginnen in Vlaanderen, hopelijk zullen de Vlamingen massaal stemmen op het Vlaams Belang zo niet tekenen ze voor hun eigen ondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *