Als je iemand “Taqbir!” hoort roepen, is je leven om zeep!

Als moslims het hier voor het zeggen krijgen, dan behoort de westerse cultuur als in het mooie balletfilmpje tot het verleden.
De linkse toeters en klapdeuren die leven van cultuur, hebben nog niet door dat er haast nooit een moslim in de zaal zit. (tenzij straks misschien eentje met een bom)
Dat haast geen moslim hun boeken of blaadjes leest.
Dat moslims al dat toneel, al die concerten, die balletten en die film- schilder- en beeldhouwkunst haram vinden.
Dat als de moslims het hier voor het zeggen krijgen, de islam-knuffelende artiesten dan hun matten wel kunnen oprollen, en er zelfs hun hoofd kunnen verliezen terwijl iemand “Taqbir !” roept. De theocratie dan wordt ingevoerd, en de democratie in de vuilbak verdwijnt.

Denk eens na linkse toeters, wie jullie klanten zijn, waar jullie geld en subsidies vandaan komen, wie jullie leven mogelijk maakt en wie dat in de toekomst onmogelijk gaat maken?

Daarom zo lang het nog kan, even wat schoonheid:

En dan (helaas) wat lelijkheid, waarvan er steeds meer is:

Een massale betoging van IS -sympathisanten in Denemarken op 21-8-2015. Nu lopen ze nog tussen touwtjes begeleid en beschermd door de politie.

In hun reistas op hun vlucht naar hier stak de koran. In hun hoofd het moorddadige achterlijke gedrag.

Vrijwel allemaal leven ze van OCMW- stempel- en ziekengeld afkomstig van  belastingbetalende ongelovige honden. Enig idee wat er zal gebeuren wanneer de kassa leeg is, de honden stoppen met het betalen van losgeld? (zoals voorgeschreven in, jawel, de koran)

en nog een recent ‘lekker filmpje’ uit Duitsland

Er zijn zo honderden filmpjes. Nu nog eentje uit Parijs op 21-8-2015, na de inleiding door de Duitse juffrouw (nu nog op TV, zonder hoofddoek en niet vanuit de keuken)

Goed nagedacht linkse klapdeuren en goedmenschen, of is dat onmogelijk?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Als je iemand “Taqbir!” hoort roepen, is je leven om zeep! — 4 reacties

 1. Griffon je bent een krak, al jaren lang verwittig ik de mensen over “HET GEVAAR” en nog weigeren sommigen het in te zien nl. dat LINKS & ISLAM staan voor dood en geweld en beroving van alle bezittingen waarvoor hard gewerkt is geweest.
  Ik blijf het herhalen tot nog meer ogen open gaan “HET GEVAAR wordt gecreëerd en op poten gezet door de grootste misdaadorganisatie in Europa, ze hokt samen in Brussel en is bekend als EU bende.
  Zolang die mag blijven bestaan zolang zal het bergafwaarts verlopen met Europa en de Europeanen excl. de EU misdadigers zelf maar wees gerust ‘daar komt een einde aan’.
  Onze eis zal ingewilligd worden nl. een moslimvrij Europa en dat zullen we vieren als de laatste moslim Europa uit gekegeld is.

 2. Gedurende 14 eeuwen heeft Europa de Islam buiten de eigen grenzen kunnen houden en zelfs helemaal uit Spanje en bijna helemaal uit de Balkan kunnen verdrijven. nu halen de linksen de islam feestelijk in geheel Europa. waarom ? Hier de uitleg : Dit is voor de toekomstige Revolutie die ze als ” goede” marxisten beogen.

  Onze linksen, door Hegel Marx en Lenin geïnspireerd, hebben met de islamitische immigranten een nieuw proletariaat gevonden, die hen zal helpen om hun revolutionaire utopieën te verwezenlijken. Enfin dat hopen ze en daarvoor ijveren ze. Daarom is het voor hen zo belangrijk dat er zoveel mogelijk immigranten naar Europa moeten komen, totdat ze talrijk genoeg zullen zijn om hen te helpen de Westerse cultuur en bestuursvormen te vernietigen.

  Door middel van opeenvolgende dialectische processen (knipoog naar Hegel en Marx), gaan de Linksen samen met de Islamieten, de weg effenen naar deze vernietiging. Daarom moeten opeenvolgende provocaties (de thesis) worden ontwikkeld, die een te overwinnen reactie (de antithesis) van de Westerlingen zullen uitlokken. Eens die reactie overwonnen (de synthese) gaat met over naar de volgende provocatie enz … totdat de tegenpartij (de Westerlingen) zich overgeven aan de Nieuwe Linkse Orde. Een typisch voobeeld van een dergelijke provocatie is de rel over het ( on)verdoofd slachten.

  Onze linkse slippendragers en pamperaars van de islam hopen daarna de islam te seculariseren en de islamieten atheïst te maken. IJdele hoop, want bij allianties met als doel de revolutie,is het altijd de meest talrijke en extreme partij die versterkt uit de revolutie komt en de ex- bondgenoten vernietigt. Men leze de geschiedenis van zowel de Franse als de Russische revoluties om zich daarvan te overtuigen. De revolutie vreet de eigen kinderen op zoals de Khronos-Saturnus van de Griekse mythologie – zie het meesterwerk van Goya : http://s100.photobucket.com/user/dsnyw/media/michelle_tastes_hella_good.jpg.html

  Daar de islamieten, dank zij de voortdurende immigratie en het hogere kindertal, de talrijkste zullen worden in deze revolutionaire coalitie, is het duidelijk dat de huidige wettelijke orde vervangen zal worden door de sjari’a, want de islamieten zullen een atheïstische Nieuwe Linkse Totalitaire Orde nooit dulden. Daardoor zullen, zoals de koran het voorschrijft, de niet- gelovigen eerst systematisch worden gedood, tenzij ze zich tot de islam bekeren. Andere monotheïstische gelovigen, Joden en Christenen worden als tweede rangsburgers gedoogd, in zoverre ze nuttig zijn voor de nieuwe islamitische bazen.Door deze door de islam geschapen sociale ongelijkheid zullen veel christenen zich tot de islam bekeren om hoger op de sociale ladder ladder te geraken en bij de ” elite” te mogen behoren.

  Voor al die redenen denk ik dat het niet voldoende is om enkel al dan niet para- militaire groepen, zoals de ridderordes van de middeleeuwen terug in het leven te roepen om de islam te counteren, al hebben deze groepen zeker een nut. Wat wij als Westerlingen moeten doen is niet alleen één front maken, en onze interne twisten tussen gelovigen en niet- gelovigen te stoppen om samen een politiek te voeren om de Westerse cultuur te beschermen tegen het extremisme van zowel de islam als van hun linkse slippendragers en islampamperaars. Muammar Ghadaffi indachtig, moeten we beginnen met onze aantallen in onze landen niet verder laten afkalven, door een meer familie-vriendelijke politiek te voeren, zodat wij het demografische onderspit niet verder moeten delven. Want het aantal autochtone kinderen blijft drastisch afnemen. Je merkt het als je een groep jonge kinderen samen op straat ziet langs passeren. We moeten méér dan 1.8 kind per gezin hebben. Tenminste 3. Je merkt het niet in de statistieken, want het is de vergrijzing en de immigratie die deze dramatische geboortecijfers wegmoffelen. Ook moet de militaire dienst terug in voege gebracht worden, en, net zoals in Israel, worden de genaturaliseerde islamieten van deze plicht ontslagen. Tenslotte moeten alle profiteurs van de Sociale Zekerheid opgespoord en gestraft worden. Wie de dubbele nationaliteit heeft, wordt zijn of haar Europese nationaliteit ontnomen en teruggestuurd naar het land van herkomst, ook als ze en hun ouders hier geboren zijn. Dat zal ze voldoende afschrikken.

  Any other suggestion?

  Ps[monkeytail]ouardye.org

  • Philippe Schepens, prachtig geschreven, het enige wat ik zou willen toevoegen is “er moet controle komen op alle religies en indien in strijd met onze seculiere wetten dan die handel verbieden” wie weigert zich aan te passen aan onze seculiere samenleving zware boetes opleggen.
   Religie is opium voor het domme volk, religie leidt tot waanzin.

 3. De takbir of het uitroepen resp. het oproepen tot het uitroepen van “Allahoe akbar” (Allah is de grootste) is gebruikelijk als de moslims denken met genoeg te zijn dat ze de kafirs (ongelovigen en dus alle niet-moslims) kunnen provoceren en ze dus geen takiyya of heilig bedrog meer nodig hebben.

  Maar daar houdt de arrogante waanzin van moslims niet op.

  Het uitroepen van het woord “takfir” immers is werkelijk levensbedreigend want dat roepen moslims (alleen of in groep) als ze iemand of een andere groep uitroepen tot kafirs (ongelovigen). Vanaf dat ogenblik ben je als niet moslim aangeduid en dus verplicht djizja (bibbergeld of taks op ongelovigen) te betalen.

  Moslims zien vanaf dan vanwege dat ene lettertje verschil het als hun heilig recht je in elkaar te slagen als je niet snel je portemonnee, portefeuille (of wat ze ook van je willen hebben zoals gsm, uurwerk, juwelen enz) aan hen afgeeft. Een gebrek aan onderdanigheid zoals het twijfelen of enkele seconden wachten kan zelfs je dood betekenen.

  Dit fanatiek geloof in de koran, de biografie van en de overleveringen over hun rolmodel Mohammed, is de hoeksteen van alle islamitische invasies. Al 1400 jaar lang.

  Het is duidelijk dat Europa het voorwerp is van een invasie maar dat onze politieke verantwoordelijken niet eens beseffen dat ook hun eigen leven daadwerkelijk gevaar begint te lopen. Ze zijn zo van zichzelf vervuld en incompetent dat ze nalaten hun plicht te voldoen en te waken over de openbare veiligheid van alle niet-moslims.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *