De waarheid over Obamallah !

 

“Naïviteit is een dure sport. Wie denkt dat de gebeurtenissen vandaag de dag toeval zijn, moet zich dringend eens afdrogen achter de oren, want toeval bestaat niet. Oekraïne, ISIS, Gaza, massa-immigratie, het maakt allemaal deel uit van één groot masterplan, dat zo perfide is dat goeie mensen zich niet eens durven voorstellen dat iets of iemand zo kwaadaardig kan zijn:
In de Grote Leugen is er altijd een zekere kracht van geloofwaardigheid, omdat de brede massa’s van een natie altijd gemakkelijker te corrumperen vallen in de diepere lagen van hun emotionele natuur dan dat bij vol bewustzijn en vrijwilligheid mogelijk zou zijn. En dus vallen zij, door de primitieve eenvoud van hun denkpatronen, gemakkelijker ten prooi aan de Grote Leugen dan aan de kleine leugen.
Weet u uit welk boek dit citaat komt? Uit Mein Kampf, van Hitler. Staat in mijn boekenkast. Niet dat ik een nazi ben – natuurlijk niet, maar om gebeurtenissen te begrijpen gaat ge toch uitspraken in de hedendaagse context bekijken.”

h/t Stradi

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De waarheid over Obamallah ! — 3 reacties

  1. De beste president die ik tijdens mijn toch al lange leven heb gekend is ongetwijfeld Ronald Reagan. Niemand had dat verwacht van een ‘acteur’. Maar wat kon die man speechen en debatteren. Het filmpje dat hier geplaatst is herinnerde me er weer aan, en doet me beslissen ook de filmpjes met zijn andere toespraken terug te bekijken. En er zitten er ongetwijfeld nog vele tussen die ik nog nooit zag of hoorde, gewoon omdat ze niet beschikbaar waren. Ja ook toen al zat er zo iemand als Soenens aan de knoppen van het nieuws bij de VRT. Het internet bestond hier nog niet, stond in zijn kinderschoenen. Zelf had ik een internetverbinding in 1992, maar wat men op het WWW kon vinden was slechts een fractie van wat vandaag beschikbaar is. Blij dat iemand de toespraken van Ronald Reagan plaatste, en meteen in relatie tot de gebeurtenissen en het beleid in deze tijd.

  2. Ik heb nooit vertrouwen gehad in die zwarte moslim in dat witte huis en dag op dag wordt bewezen dat ik juist zit.
    De moslims willen Europa kapot want Europa is te sterk om onder een dictatuur te leven en moslims willen dictatuur.
    Conclusie: nu starten met alle moslims te verdrijven naar homeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *