Terzake de 0000

Vandaag praatte het crapuleus stuk links journaille ‘Kathleen Cools’ op Canvas.be met de macho-imaâm “Khalid Benhaddou” (whaw zeg een broek vol goesting!) over de “solidarité” tussen de moslims in Vlaanderen en de (sic) vluchtelingen van onnaspeurbare nazi-oorsprong.

terzakeAls U toevallig keek, beseft U ongetwijfeld dat de invasie van islamitische woestelingen en verkrachtende roofmoordenaars, politiek correct door de schijnheilige EU georkestreerd, definitief van start is gegaan.

Wat deze, geestelijk debiele maar uiterst arrogante (en intellectueel agressieve) moslimleider uitkraamde was puur anti-blanke racistische en neo-nazistische propaganda. De 0000 is natuurlijk maar wat het is, maar als signaal kan het tellen. Koop vlammenwerpers en high-tech moslim-zoekende projectielen nu het nog kan. Ze (de mosselmannen) denken écht de seculiere rechtsstaat helemaal en finaal buiten werking gesteld en op de knieën gekregen te hebben!

Deze arrogante macho maakt zich echter best geen illusies.

Want als mijnheer Klalid denkt mijn vrouw en dochters zo maar willekeurig te mogen verkrachten omdat mijnheer zelf moslim is begaat hij en vreselijke denkfout. Als hij denkt dat ik zijn islamitische lul zal zuigen ter voldoening onder bedreiging maakt hij een even grote denkfout. De enige echt geëvolueerde beschaving zal blijven strijden en vechten tot de laatste moslim naar de verdoemenis en het eeuwige hellevuur zal zijn verwezen.

Zijn of haar huid zal weliswaar niet automatisch vernieuwd worden om opnieuw sadistisch te worden afgebrand overeenkomstig de letterlijke instructies van de ‘heilige’ koran, maar eenmalig noteer ‘eenmalig’ verbrand worden ingevolge de tomeloze woede en niet geveinsde verontwaardiging van geciviliseerde mensen. Genoeg is genoeg. ‘Trop’ is te veel, laffe islamofiele hersen-spoelers!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Terzake de 0000 — 5 reacties

 1. Ik vraag u een beetje respect voor die mooie godsdienst dat de islam is, de godsdienst van de liefde en van de vrede dat zien we nu dagelijks op de 0000 zender

 2. Beste Walter, voor mij mogen ze die vuile linkse rode zender BRT definitief sluiten daar is niets aan verloren want wie kijkt er nu nog naar die linkse rotzooi?
  Blijkbaar moeten er ± 290 parasieten opstappen bij die BRT, waarom niet 2.500? Ik zal de sleutel wel in ontvangst nemen anders duwen ze er nog vreemdelingen in want dat Brussels tuig is voor niets te vertrouwen.
  Valt het u ook op? ondanks de drama’s die op ons afkomen door die import van barbaren zijn verdomd weinig reacties te horen of te lezen, blijkbaar zien nog veel Vlamingen het gevaar niet of….. mogen het niet zien kwestie van behoud van postjes.
  De dag dat de kinderen van het politiek gespuis in handen vallen van die barbaren dan zal ik lachen en heel luid roepen “loontje komt om zijn boontje”.

 3. Beste Jean,
  ik hoop dat je voorspelling uitkomt. En zoals u wel zal weten de rooie flutzender 0000 komt hier ook niet meer op net zoals VTM, vanwege de zelfde lichamelijke ongemakken die u ook ondervind.

 4. Lucky9, ik sta naast u in de strijd tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.
  Betreffende canvas, naar die rioolrotzooi kijk ik NOOIT en zeker niet naar die bitch rode cools, een flits van die trut is al voldoende om naar de Maalox te grijpen idem dito die moslimlover Vrancks.
  Blijkbaar krijgen die bij canvas een orgasme van moslims/islamieten???
  Ik denk dat het tegen het einde van 2016 ontploft is en we enkel nog moslims/islamieten in grote getale zien vluchten richting grote zandbak in noord Afrika… 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *