Volksbedrog met ’n “zwarte” asielfactuur

Zullen de 800.000 immigranten die zo warm welkom waren voor bondskanselier Angela Merkel gemakkelijker een job vinden dan de huidige 2,8 miljoen Duitse werklozen?

Natuurlijk niet!gemaskerdeDe meesten van deze immigranten hebben nooit een diploma behaald, hebben geen enkele beroepservaring -behalve allicht in het aansteken van lonten, zakkenrollen en gelijkaardige vaardigheden- en spreken alleen maar onbruikbare talen of een mondje bekakt Engels.

Net zoals Griekenland de islamitische hordes systematisch doorsluist naar Macedonië, Bulgarije en Albanië, waarop deze landen dezelfde hordes verder noordwaarts duwen richting Roemenië, Bosnië en Servië richting Hongarije, zal uiteindelijk het grootste gedeelte door Duitsland over zijn eigen grenzen geduwd worden richting België, Nederland, Denemarken en Scandinavië. Net zoals Italië en Frankrijk dat nu ook al doen richting België en Engeland.

De media weigerden te spreken over immigranten en gebruikten liever het woord migranten waardoor niet duidelijk is of het nu over emigranten of immigranten gaat. Ze schakelden sinds kort allemaal resoluut over op het woord “vluchtelingen”. Zelfs ‘De Tijd’ doet hieraan mee. Een flagrante leugen natuurlijk want 95 procent van de immigranten zijn geen vluchteling maar gewoon gelukzoekers en gieren die azen op gratis geld en vrouwen.

Ondertussen haalt Bourgeois een zinnig voorstel van zijn partijgenote kamerlid Sarah Smeyers onderuit. Die stelde maandag voor om pas volledig kindergeld toe te kennen aan wie minstens vier van de laatste tien jaar in België verbleef. Een goed initiatief in de goede ontradende richting menen wij, want de tjeven waren natuurlijk tegen. Ze zijn tegen alles wat zinvol is en voor alles wat nergens op slaat of verraderlijk is.

Nee zegt ‘minister-president’ Bourgeois, “een aanpassing van het kindergeld komt er alleen als daar consensus over is“.

Net alsof een aangespoelde Mohammedaan vrijwillig akkoord zou gaan om pas na 4 jaar ‘wettelijk’ verblijf 100 procent te krijgen!!

Ofwel hebben de NvA-excellenties niet door dat mohammedanen kweken als konijnen om zo vlug mogelijk zo veel mogelijk kindergeld op te strijken, ofwel doen ze gewoon aan volksbedrog. Wij nemen bij nageltjes aan dat dit laatste het geval is.

De begroting van dit apenland is overigens ook niet in orde. Met een rekenwonder als Muyters aan het roer is een gat van 456 miljoen euri natuurlijk niet te verwonderen. We citeren graag Stradi:

Wat kunnen we allemaal besparen om rond te komen deze maand, want ’t is een dure maand. Onroerende belastingen, milieubelastingen, provinciebelastingen, de boetes voor een paar km te vlug te rijden, het remgeld bij de dokter is verhoogd, de bijdrage voor medicijnen is wat meer en de prijzen in de winkels zijn duurder. Vergeet ik iets buiten betalen voor een nieuwe pas, nieuw paspoort, btw op elektriciteit van 6 naar 21 %.

En de regering zit met een gat in de begroting, daarom zijn al die bijdragen aan de samenleving nodig, tot de put gedicht is zeggen ze erbij, er is nu dus geen ruimte alleen een verschuiving van kosten voor de burger, een taxshift… wat is dat dan, van onze zak naar de staatskas? En plots worden er miljoenen “gevonden”, dat belooft voor volgend jaar wat onze “bijdragen” betreft, en voor wat dienen die miljoenen?

Lees ik toch het volgende:

Enkel op basis van het budget van Fedasil bedraagt de kost voor de opvang van één asielzoeker 1.249 euro per maand – of 14.991 euro per jaar. Indien we ook rekening zouden houden met leefloon, sociale huisvesting, gezondheidszorg, kindergeld en onderwijskosten loopt de factuur verder op tot een veelvoud van dit bedrag.

Enkel op basis van de gekende kostenposten, berekend door het Vlaams Belang, worden de kosten op de totale asielfactuur dit jaar geschat op 883,7 miljoen euro. Ter illustratie: dat is vier maal het totale Vlaamse begrotingstekort van 2016, meer dan twee maal de totale besparing in de ziekteverzekering of 29 keer de besparing in het onderwijs.

Als je dan in de omtrek woont waar de gelukzoekers “tijdelijk” gehuisvest worden dan zakt de waarde van je stulpje, en de toeristen zullen wel uitkijken waar ze hun vakantie zullen doorbrengen, de kustgemeenten die de opvang opgedrongen krijgen zullen het voelen.
Maar al die kosten? Dat zien we wel volgend jaar…

NvA = nBa, je kan er niet naast kijken of naast redeneren! “Omwille van de smeer likt de kat de kandeleer”. Waarop wacht de slimste mens van Ä om de stekker uit deze regering te trekken of zijn coalitiepartners te dwingen op te houden met de islamofiele waanzin, hermetisch de grenzen te sluiten en het gespuis terug te vliegen naar waar ze vandaan komen in plaats van zijn eigen volk te blijven beroven?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Volksbedrog met ’n “zwarte” asielfactuur — 5 reacties

  1. Wij maar inleveren, meer BTW, “indexsprong” ZELFS voor karige pensioenen en de jeugd tot 67 werken om het gepamper van die visumloze indringers te financieren want ZONDER dat ze ooit één cent bijdroegen trakteert het autochtonofoob , xenofiel Systeem hen op vol-pension-logies ! In schril contrast hiermee staat wat gepensioneerden toegworpen krijgen na een lange loopbaan WEL bijgedragen te hebben als Economisch Productieven ; een halev appel en kwart ei pensioentje ; DISCRIMINATIE !

  2. Enerzijds is het “goed nieuws” dat door de huidige omstandigheden het VB (weer) veel leden zal bijwinnen doch men moet wel beseffen dat daar veel ontevreden kiezers zullen zitten die zich ènkel bedrogen voelen door de onvervulde beloftes van de andere partijen.
    Een èchte VBer, bleef zijn/haar partij trouw “in goede & minder-goede tijden” zodat men eigenlijk, (in ’t vervolg) slechts zal kunnen rekenen op de “harde kern” want veel van die “nieuwkomers” zullen toch wéér afhaken bij de minste “tegenvaller”.
    Pessimistisch verhaal ?… we zullen wel zien wàt de toekomst zal bieden, hopend dat er geen kleine “tegenslagjes” voor de Partij opduiken in de nabije toekomst.

  3. Alweer een reden om heel snel het vreemdelingenstemrecht in de afvalcontainer te flikkeren.
    Vreemdelingen hebben zich in ons land met niets te bemoeien en vooral geen geld ‘zomaar’ te krijgen. Voor wat hoort wat.

  4. Het invoeren van al deze “vluchtelingen” is enkel bedoeld om kiespubliek aan te voeren. In het allochtonenvijvertje vissen is niet enkel meer een bezigheid van PS, SPa, GROEN, en PVDA. Het is nu ook een bezigheid geworden voor de regerende partijen, die hangen ook hun hengeltje in het allochtonen vijvertje. Dit in de wetenschap dat de bedrogen N-VA kiezer terug voor Vlaams Belang gaat stemmen. Stemmers van de overige regerende partijen zijn ook niet allemaal gelukkig met de massale invoer van gelukzoekers, ook hen rest maar één alternatief, Vlaams Belang. De “politiek correcte en traditionele” partijen zijn zich bewust van deze nakende verschuiving, vandaar dat ze massaal gelukzoekers invoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *