Russische interventie in Syrië, de leugenpers zwijgt.

Meer dan een jaar geleden hebben we al uitgelegd waarom Syrië en Noord-Irak (Koerdistan) gedestabiliseerd werd door Obama en zijn administratie met de Brit Cameron en de ‘Fransman’ Sarkozy, nu vervangen door de socialist Hollande, als slaafse hulpjes. Het draait daar in het midden oosten geopolitiek voornamelijk om de poen en olie.

Syria 2Herlees hier

Nu Rusland na enkele jaren geduld het spelletje van Obama en derhalve van de EU en de Navo beu is, grijpt het zelf daadwerkelijk in. Waarom ? Omdat de zogenaamde luchtaanvallen van de anti-IS-coalitie gewoon doorgestoken kaart bleken te zijn. Je kan niet blijven beweren dat je onthoofders, moordenaars en verkrachters van christenen en iedereen die het niet met hen eens is daadwerkelijk bestrijdt, als het resultaat net het tegengestelde aantoont. En dan maken we nog abstractie van het feit dat de bruine knul in het witte huis zijn eigen ambassadeur (Stevens) tijdens de zgn. ‘Arabische lente’ in Libië koelbloedig liet vermoorden als ‘white trash’ en dus verwaarloosbare ‘collateral dammage’.

Rusland wil in Syrië een politiek en militair compromis vinden, om in dit land terug orde en rust te brengen. De grote verliezers zijn nu de Verenigde staten en Turkije. Die bestreden er terroristen  maar financierden hiervoor andere terroristen. Zo schept men geen vreedzame samenleving in een extreem heterogene regio die in feite een poel is van giftige slangenkoppen als van een islamitische Hydra, met enorme kapitalen en dus wapentuig ondersteund door de Arabische moslim-heersers uit Qatar en Saoedi-Arabië

De recentelijk door de Turkse moslim Erdogan opzettelijk op gang gebrachte massale vluchtelingenstroom richting West-Europa is daar niet vreemd aan. Duizenden zogenaamde ISIS-vechtersbazen kwamen uit West Europa maar ook uit de vele Russische republieken. Maar in tegenstelling tot de demente EU-bonobo’s in Brussel hebben de Russische leiders, gesymboliseerd in de persoon van Poetin, genoeg gezond verstand om dat crapuul te gaan bestrijden waar het echt thuis hoort en niet af te wachten tot ze terug “thuis” zijn van hun volstrekt normale islamitische missie, de jihad.

De democratisch verkozen en feitelijk seculiere president van Syrië (Assad) stond deze buitenlandse interventie en inmenging op het grondgebied van zijn land toe. Hij zag in dat hij, gedemoniseerd door de Amerikaanse main stream media, ook nog eens in het ootje genomen was door de Britten en de Fransen en had dringend nood aan échte luchtsteun voor zijn grondleger. Uiteraard verliest de Navo na haar geloofwaardigheid nu ook geopolitieke invloed want het Russisch engagement in Syrië is van het langere strategische type. Geopolitiek heeft Syrië voor Rusland een centrale betekenis die het belang van het nabije en het Midden-Oosten overstijgt. Het is immers een brug tussen de oostelijke middellandse zee en de Perzische golf. En laat ons daar maar direct aan toevoegen vooral ook de Kaspische zee. (zie afbeelding).

Wie actueel bereid is om de slachters van Daesh alias IS te helpen bestrijden is een open vraag.
De Russen opereren vanuit een maritieme basis in Tartus en weldra van op een herstelde
luchtmachtbasis in Latakia. Zijn of waren er deadlines? Eerlijk gezegd, dat weten wij niet.

Maar wat we wel weten is dat Rusland en niet de VS in opmars is om IS (isal, isis, daesh of wat dan ook) daadwerkelijk en dus op de grond te bestrijden zo dat de rust in dit gebied kan terugkeren en de échte vluchtelingen eveneens naar hun geboorteplek kunnen terugkeren. Het crimineel uitschot zal helaas allicht in hier bij ons Europa en niet in Rusland blijven plakken, dank zij onze onverantwoordelijke beroepspolitiekers die de corrupte EU bemannen en ‘bevrouwen’ maar die echt niet verder zien dan hun politiek correcte en dus islamofiele neus lang is, met ex stasi “Führer Merkel” onlangs op kop.

Met andere woorden wij zijn de pineut en weeral eens goed beet genomen! Met een gefrustreerde tjeef als Kris Peeters en een islamofiele snul als Geert Burger mee aan het roer in resp. de Nationale en de Vlaamse regering moet je natuurlijk niets beter verwachten.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Russische interventie in Syrië, de leugenpers zwijgt. — 5 reacties

 1. Wij moeten eerst Europa totaal moslim/islam vrij maken om drama’s te voorkomen, wij hebben ons niet te bemoeien in het midden oosten die ruimen hun eigen rotzooi maar op.
  Alles wat hier rondloopt zonder papieren, dus illegalen, binnen de 48u het land uit flikkeren, alles wat hier rondloopt met een gekregen B papiertje zelfde route opsturen na eerst de B papiertje afgenomen te hebben.
  Wij willen nergens moslims/islamieten in onze samenleving gezien hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse denkwijze en hun haat tegenover vrouwen en kinderen die ze beschouwen als ‘gebruiksvoorwerpen’.
  Wij beschermen onze kinderen, vrouwen, bejaarden en zieken en wij respecteren ONZE normen & waarden en wij walgen van die barbaarse smeerlapperij uit die grote zandbak Afrika.

 2. Vandaag hoorde ik op het radionieuws (Nostalgie) Dat de Russen er van beschuldigd werden niet IS te bombarderen maar de tegenstanders van Assad. Nu stel ik mij de vraag, als je tegenstander bent van Assad, dan ben je toch voorstander van zijn vijanden. In dit geval IS. Of zie ik dat verkeerd???

  • Walter, “het land van de vrijheid” (aka ‘land of the free’) is slechts een schim van wat het ooit geweest is of zou kunnen zijn. Als men een moslim verkiest als opperhoofd van de eigen gewapende strijdkrachten en allerhande schimmige staatsorganisaties, moet men niet verwonderd zijn dat de leugen en de laster regeert in de leugenpers en de leugenmedia.
   Dat spreekt vanzelf en voor zich. Het verwondert me dus niets dat uitgerekend radio ‘nostalgie’ het instrument geworden is van leugenachtige indoctrinatie en hersenspoeling.

   Zij die zich herinneren wat ooit geweest is zijn klaarblijkelijk het primordiale doelwit bij uitstek van gedwongen hersenspoeling. Wees dus bewust en schakel doelbewust die staatszenders uit! De uitgezonden muziek is slechts een alibi voor propaganda en indoctrinatie aka hersenspoeling. De muzikale buikdanseres wiegt verleidelijk en nostalgisch haar heupen en borsten terwijl de “MOkes” klaar staan om uw keel over te snijden of erger.

   Ons aller collectief geheugen wordt actueel gewist! Dat is althans de bedoeling. Ben jij -zijn jullie- daar mee akkoord?

   • Walter, Lucky, die zender ‘nostalgie’ is gewoon linkse brol, gewoon de knop omdraaien en er geen tijd aan verknoeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *