En nu zijn ze hier!

Geil, wreed, arrogant, gewapend én op uitnodiging van de EU-nomenclatuur plus een dhimmi-regering waarin de NVA zich in genesteld heeft en doet alsof er niets aan de hand is!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

En nu zijn ze hier! — 6 reacties

 1. Kinderen zijn kneedbaar en te beInvloeden, ook moslimkinderen. We zouden een middel moeten vinden om hen massaal te indoctrineren via het onderwijs.

 2. Ik stel voor dat dit filmpje verplichte leerstof wordt in alle islamlessen zodat de ogen van alle moslimleerlingen open gaan en de islamleraar zich achter de deur moet verschansen om zich te beschermen tegen zijn opstandige leerlingen. Ook zouden alle vrouwen die hier zo dwepen met alles wat vreemd is, 24 uur non-stop verplicht moeten worden om naar het filmpje te kijken. In ’t kort: IEDEREEN moet het gezien hebben.

  • Beste Lieve,
   Het zal eentonig klinken maar ik ben het volledig met u eens. We zitten opgescheept met een hoop collaborerende politici die de ondergang van hun eigen volk (bewust) bewerkstelligen ( ik denk hierbij vooral aan Adolfine Merkel, Juncker, Rutte, Verhofstadt, enz…). Zo lang deze bende verraders niet van de macht is verdreven zullen wij het onderspit blijven delven. jammer maar helaas het is niet anders. Dus hoogste tijd voor verandering. Overtuig uw vrienden en kennissen van het belang om voor het Vlaams Belang te stemmen.

   • Ik ben het volledig oneens, Ze (de islamieten )mogen nog 1000keer naar dat filmpje kijken ze veranderen toch niet. Ook onze Vlamingen? die zo graag de islamieten zien, zullen hun houding door dat filmpje niet veranderen en de linkse bobo’s zeker ook niet

    • Wat niet baat niet schaadt. Lieve schrijft uitdrukkelijk over leerlingen. De jeugd dus.

     Uiteraard zullen moslims niet akkoord gaan met het filmpje en zelfs beweren dat het godslasterend is. Ook islamofielen zullen niet van mening veranderen omdat ze de koran niet gelezen hebben.

     De voormalige slimste mens ter wereld, Bart De Wever heeft dat trouwens ook nog niet gedaan, wat hij ook moge beweren.
     Die vindt immers dat de islam een godsdienst is. Als je de koran gelezen hebt kan je dat gewoon eerlijkheidshalve niet meer beweren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *