Turkije en de VS evacueren Isisbeulen naar Jemen

Twee vliegtuigen van Turkish Airlines, een toestel uit Qatar en een uit de Emiraten, met aan boord in totaal 500 ISIS terroristen zijn in Aden (Jemen) geland. Daar werden ze onder de hoede van Saudische officieren geplaatst. De ISIS-strijders werden uit Syrië geëvacueerd om ze te beschermen voor de Russische luchtaanvallen.

Simultaan blijft een NVA-excellentie hier koppig het woord defensie gebruiken in plaats van het Nederlandse verdediging of, wat het zou moeten zijn, landsverdediging. Zijn partij vindt het nodig onze militairen en maritieme middelen in te zetten om voor de Lybische kust onder meer de isisbeulen te gaan oppikken om ze later hier los te laten op de Vlaamse bevolking. De slimste mens van Antwerpen ook een NVA-er heeft tegelijkertijd de gore lef iemand anders ranzig te vinden omdat die het daarmee niet eens is.

De enigen die de Turkse islamistische machtsovername van Zuidoost Europa nog kunnen voorkomen zijn de Russen, want de Europese Unie werkt volledig mee met Ankara. Brussel hoopt op deze wijze het onwillige Oost Europa –dat zijn grenzen voor de moslimmigranten invasie zo goed als gesloten heeft- alsnog onder de duim te krijgen.

Als de West Europese bevolking niet heel snel andere leiders over zich aanstelt, dan zullen ze in de toekomst door het neo-fascistische pro-islamblok Turkije/EU in een oorlog tegen het christelijk-orthodoxe Rusland en zijn bondgenoten worden gestort. En die oorlog zal vrijwel zeker kansloos worden verloren en ons continent grotendeels verwoest achterlaten.

Lees verder >>>