Versprak Minister Steven Vanackere zich van één woord?

We vernamen het plotse ontslag van Steven Vanackere als Minister van Financiën. Tijdens een door hem bijeengeroepen persbijeenkomst verklaarde hij dat en we citeren “zodra het stof in dit dossier zal gaan liggen zijn zal U tot de vaststelling kunnen komen dat ik geen fouten heb begaan”.

Waarschijnlijk was het de bedoeling te verklaren “zodra het stof in dit dossier zal gaan liggen zijn zal U tot de vaststelling kunnen komen dat ik veel fouten heb begaan”! Het verspreken tussen “veel” en “geen” is begrijpelijk voor een man die het de laatste tijd vreselijk druk heeft gehad.

Wij kunnen moeilijk geloven dat een beroepspolitieker die zijn hele leven met al zijn lichaamsdelen, en voornamelijk met zijn handen, voeten en ellebogen heeft gezwoegd om steeds belangrijkere mandaten te bekomen nu plots aan de top van de roem een Ministerschap zou laten vallen omdat hij geen enkele fout heeft gemaakt !

Op dit ogenblik heeft niemand een klare kijk op dit dossier omdat er inderdaad nog vele stofwolken rondzweven. Maar vroeg of laat zal het stof gaan liggen en zal de waarheid bovenkomen. Het is mogelijk dat men Steven tegen die tijd reeds vergeten is en hem niet harder zal willen straffen en de zaak, zoals dikwijls in de politieke wereld met de mantel der liefde zal bedekken.

Persoonlijk menen we echter dat in de toekomst wel zal blijken dat men aan de top van de tjevenindustrie nooit vies is geweest van wat gesjoemel.

Laten we dus rustig afwachten; niet vooruit lopen op het onderzoek maar zeker de zaak niet vergeten.

Zal dus vervolgd worden.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Versprak Minister Steven Vanackere zich van één woord? — 3 reacties

 1. Om zo snel mogelijk de STAATSVORMING van de Vlaamse republiek te bekomen moeten we éérst nog die onbetrouwbare verherstraten bij vanackere zetten, dat ventje is véél gevaarlijker en schijnheiliger dan vanackere, dat is pas een echte ACW tjeef. Brrrrrr.

 2. Zijn GROOTSTE fout is lid te zijn van één van de gevaarlijkste achterbakse clubjes in dit land.
  Hopelijk wordt elke steen omgedraaid van die beerput maar om eerlijk te zijn twijfel ik daar sterk aan, er zouden eens teveel huichelaars van hun voetstuk vallen en dat is nu net niet de bedoeling.
  zever a.g. ‘stabiliteit van het land’ en nog van die bullshit komt dan op de proppen.
  Hopelijk volgt nu héél snel de enige echte “STAATSVERMING” van de Vlaamse republiek zodat we verlost geraken van dat waanzinnig decadent profitariaat komende van die franskiljons, coburgers én die massa vreemdelingen die hier een echte angstpsychose gebracht hebben.
  Het is nu al ‘onverantwoord’ 5 minuten van huis te gaan als men niet alle rolluiken, grendels, extra sloten heeft vergrendeld.
  Conclusie: SLOPEN DIE HANDEL want het is ondraaglijk én beangstigend geworden door die waanzin waar FRANSKILJONS hier mee bezig zijn met medewerking van de meest gehate club in Europa nl. die EU bende onder leiding van de levensgevaarlijke schijnheilige Drievuldigheid vanRAMPuy, Barbarosso en die duitser Schulz. Erger kan en mag het niet worden dus SLOPEN DIE HANDEL.

 3. Uiteindelijk gaat het hier om 700.000 à 800.000 potentiële stemmen voor de CD&V, te betalen door diegenen die niet voor die partij stemmen, en die dan ook nog belastingen betalen. Wat Vanackere ook heeft gedaan doet er niet toe, één zaak is wel zeker en onaanvaardbaar= hij heeft gelogen tegen de sterren op.. Dit was dan ook de reden waarom hij daar door het ACW werd geparachuteerd. Als “volbloed belg”(en dus vlaamsvreemd en vijandig) en nauw verbonden met Mme Non-Milquet was hij hiervoor ten zeerste geschikt.
  Het dossier Dexia-Arco-ACW kan ten andere niet losgezien worden van het Fortis en Ethias dossier.Het gevolg is dan wel dat alle regeringspartijen moeten zwijgen, ook de MR en VLD (beiden zijn immers de facto onder controle van het door Parijs gecontroleerde Groot-Oosten).Het is immers in Parijs dat de beslissingen worden genomen, die dan door de Vlamingen moeten betaald worden.
  Leterme en Van Rompuy werden nadien door Parijs beloond voor hun verraad van de Vlaamse Belangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *