Bij steeds meer rechters blijkt er “een hoek” af te zijn !!

We zijn stilaan gewoon geraakt aan allerlei domme en onbegrijpelijke vonnissen van sommige rechters. De ene maal stellen we vast dat een gangsterbende gewoon op vrije voeten gelaten wordt omdat er procedurefouten werden gemaakt en een andere maal laat een rechter een dief vrijuit gaan omdat opgelegde straffen toch niet worden uitgevoerd!

Maar vorige week kaapte een rechter in Hasselt duidelijk de hoofdprijs op gebied van infantiele uitspraken in de wacht.

Waarover gaat het?

Een autobestuurder ging tanken in een benzine station en verkoos gewoon door te rijden zonder te betalen. Maar het tankstation was uitgerust met camera’s en kon de dader door de politie laten opsporen. Maar zelfs een minnelijke schikking was onvoldoende om de dader te kunnen overhalen het verschuldigde bedrag te betalen. De zaak kwam dus voor de rechter.

En wat besliste deze rechter die feitelijk meer als een kluchtzanger zou moeten worden beschouwd?

Hij liet de dief vrijuit en stak een vermanende vinger uit naar de eigenaar van het tankstation die zou nagelaten hebben vooruit te laten betalen. Aangezien de man kon tanken zonder betalen kan men “technisch” niet over diefstal spreken volgens de rechter en is de rechtbank geen incassobureel! Dus de dief vrijuit en het slachtoffer feitelijk in fout !!!!

Hoe kan dit in hemelsnaam allemaal gebeuren in ons land? Dat dergelijke rechters idiote uitspraken kunnen doen is hoofdzakelijk het gevolg omdat ze onaantastbaar’ zijn en levenslang benoemd. Om onze democratie te redden moet dit dringend gaan veranderen.

Deze rechter geeft de pap in de mond om landgenoten te laten weten dat indien ze in een grootwarenhuis van alles kunnen inladen zonder vooraf te moeten betalen ze gerust langs de kassa kunnen passeren zonder te betalen omdat de directie van het grootwarenhuis geen maatregelen heeft getroffen om vooraf te laten betalen. Kan het nog zotter?

Als we morgen op een terras wat gaan drinken kan iedereen steunend op deze uitspraak gewoon naar huis wandelen zonder betalen. De herberguitbater had maar maatregelen moeten treffen om dit onmogelijk te maken!!!

Met dergelijke rechters kunnen we ons land inderdaad een “apenland in het kwadraat” noemen.

Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bij steeds meer rechters blijkt er “een hoek” af te zijn !! — 3 reacties

  1. Moeten we niet stilaan, als het onze beurt is om voor ons eigen showproces te staan, overwegen de vraag te stellen aan de rechter wat een procedurefoutje kost. Het begint hier aardig een bananenrepubliek te worden, une justice de rois nègres. Ik mag er niet aan denken een vermoeden te hebben die met die uitspraak van de collaboratiegeschiedenis te maken heeft, en door de waalse STAATSHERVORMERS voor ogen zou kunnen staan, namelijk een stukje uit de Antwerpse krant Le Matin van 4 november 1944: ‘Puisqu’on est occupé au nettoyage, qu’on le fasse complètement et radicalement, une fois pour toutes … Il faut détruire tout ce qui est directement ou indirectement était d’inspiration nationale flamande.’

  2. Ik zag en hoorde het relaas van de bestolen man op TV. Ongehoord dat justitie de brave werkende burgers en belastingbetalers niet beschermt , maar het tuig wel. Justitie moet worden afgebroken, hervormd en vanaf de eerste steen terug worden opgebouwd. Ik vrees echter dat het wachten zal zijn op een verlichte despoot zoals Napoleon. Het volk verdient door zijn laksheid waarschijnlijk niet beter. Dan hoeven ze straks niet meer te gaan stemmen en na te denken over hun keuze. Zelfs na 2014 zal er bij justitie niets veranderen Ze zijn geen gescheiden macht maar de staat in de staat.

  3. Het gaat hier helemaal niet om rechters met “een hoek af…”Het gaat hier gewoon om een bewust gevoerde verrottingsstrategie van een door de linkse en logemafia’s geïnfiltreerd en uiteindelijk gecontroleerd gerecht. De laksheid kent geen grenzen in naam van de vrijheid, gelijkheid, broederlijkheid, verdraagzaamheid, solidariteit enz…. De notie die hierbij gebruikt wordt door de kampioenen van het vrij onderzoek en door de geobsedeerde adepten van de gelijkheid is de “situationele ethiek”.Men kijkt niet naar de feiten als dusdanig, maar wel naar de “dader” en het “slachtoffer”
    Naargelang het dan al of niet in het kraam past van de “broeders” en “kameraden” kan het of niet..!!! Een zaak kan echter nooit, en dat is de waarheid zeggen en schrijven. Het misbruik van de misdaad als wapen tegen de middenklasse is trouwens één der middelen gepropageerd door de The Frankfurter Schule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *