Vlaanderen recht zijn rug!

Met veel plezier voegden wij een nieuwe site bij op onze vrienden-pagina: NSV, ofte Nationalistische studentenvereniging!

Wij bij nageltjes werden al dikwijls beschreven als versleten half dementerende bompa’s die alleen in staat waren trillend van reuma, racistische en fascistische stukjes te schrijven zonder ons ooit af te vragen of onze ‘ranzige’ praat met een totaal verkeerde islamofobe ‘toon’ ook wel raakvlakken zou kunnen hebben met de echte realiteit. Objectieve waarnemers weten natuurlijk veel beter! Ooit waren ook wij student.

Dopen, t-dansants, cantussen, betogingen, acties, pamfletten: we hebben het allemaal gemaakt en meegemaakt. Wij geraakten zelfs verwikkeld in een open gevecht met het toenmalig schurftig francofoon episcopaat dat het een (onvergeefbare) “zonde tegen de heilige geest” vond om Leuven terug 100% Vlaams te maken. Wij wonnen, zij verloren!

Zo moet het nu ook terug aan toe gaan Wij, de autochtone Vlamingen, winnen. De allochtonen en hun imams en ayatollahs verliezen!

Kotsmisselijk werden wij onlangs bij het gedwongen bekijken van TV-spotjes op de staatstelevisie  waar oudere Vlamingen zonder kinderen aangeraden werd contact op te nemen met een Belgische notaris om hun vermogen te legateren aan een onderafdeling van de verenigde nazies of een andere groep officiële zakkenrollers en oplichters voor het zogenaamde goede doel van een bende linkse goedmensen en zogenaamd niet gouvernementele organisaties!

Wij, bij Nageltjes hebben een véél beter idee. Heb je geen kinderen of kleinkinderen? Legateer dan uw algemeen legaat aan de NSV! Dan ben je tenminste zeker dat het goed gebruikt wordt voor een onvervalst goed doel. Moesten wij geen kinderen hebben, we deden het. Zeker weten!

Lang leve de NSV!