Weg met de bedriegende islam, Bart De Wever!

Terwijl Zweden dankzij het verraad van zijn eigen politieke leiders en vrouwelijke islamofiele EUSSR-comissarissaressen zoals Cecilia Malmström afglijdt naar de anarchie brengen wij hier graag een opvoedkundig filmpje ter attentie van onze slimste mensch ter wereld -althans op het VRT-podium- genaamd Bart De Wever, en daarenboven voor alle totaal onbekwame ministers van de “federale” regering -waar onder verscheidene NVA-ers- die zowel uit hun tjevenbek als uit hun paarse nek lullen alsof het gedrukt staat en zij het verstand met de pollepel zouden gegeten hebben wat onmogelijk is en dus uit de duim gezogen.

Helaas zijn ze zodanig lui en vadsig dat ze nog nooit de koran hebben doorbladerd, nog nooit de bloedstollende biografie van Mohammed (de Sira) hebben gelezen, en voorzeker in hun hele luilekker leventje op kosten van de belasting betalende burgers nog nooit één enkele jota van de criminele hadith of  ‘overleveringen over de profeet’ te hebben waargenonem met hun eigen ogen, al zullen ze dat staalhard en liegend blijven ontkennen.

En wat nu Bartje? … Nog wat meer paniekvoetbal, veinzing over verijdeling en preventie van terreur en als kers op de taart ronkende verklaringen over andermans ranzigheid?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Weg met de bedriegende islam, Bart De Wever! — 8 reacties

 1. En dan zegt Jambon onbeschaamd dat er niets mis is met de islam/koran.
  Proberen ze zo op deze manier kiezers af te snoepen van de (s)linksen?

 2. In de zeverende dag heeft den Theo Francken echt het licht uitgedaan, dank je Theo van Aspirine & Migraine, hopelijk wordt er over NBA binnen een jaar gesproken als over Agalev…. steeds in de verleden tijd.
  Is het nu zo moeilijk te doen wat de burgers eisen? Dat is anders uw verdomde plicht want jullie praten toch zo graag over ‘democratie’?
  Wij willen die smerige perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam totaal uit ons leven, letterlijk én figuurlijk want dan pas zal er terug rust en veiligheid komen, zolang die vuile kankercellen hier blijven terreur zaaien zolang zal de ellende en het geweld blijven stijgen en “dat moet stoppen”.

  • Beste Jean,
   En ik die dacht ooit gelezen te hebben dat jij geen BRT meer kijkt. Bij ons komt die smeerlapperij er niet meer op samen met VTM.

   • Beste Walter, dat zijn maar fragmenten waar ik naar kijk, die Pauwels doet me steeds kokhalzen, toen ik Francken van Aspirine en Migraine gehaald had ging de TV uit kwestie van hart en maag te beschermen.
    Walter je had dat goed gelezen hoor. 😉

 3. Onze “intellectuelen” worden misbruikt door de ix***.
  FOUT !!! want het zijn GEEN intellectuelen, ènkel onnozele naïevelingen

 4. Geachte redactie,
  Vele jaren geleden kocht ik op de boekenbeurs in Antwerpen de koran, Arabisch-Nederlands. Onder het moto ken uw vijand. Ik heb het boek doorworsteld, en het is even onleesbaar als Mijn Kamp van Dolf met de snor. Ik heb enkel 1 ding onthouden na het lezen van de koran. Het is een onding, het zou verplichte lectuur moeten zijn voor zij die een regerend mandaat opnemen. Hun zienswijze zou “waarschijnlijk” duidelijker zijn. En ze zouden ook (hopelijk) inzien aan welk gevaar zij hun “onderdanen” blootstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *