Welvaart verkwanseld met import van armoede

Op 30 oktober 2012 plaatste ik op a.griffon onderstaand artikel, met er aan gekoppeld “De medische kaart voor illegalen” zodat de lezer niet naar de website van de stad Gent hoefde te surfen. Ik merk dat andere bloggers nu ook de weg hebben gevonden naar wat ik een belediging van de autochtone burgers en belastingbetalers durf te noemen. Heel wat heisa wanneer men niet eens de echte inschrijvingskost van vreemdelingen durft vragen, want dan worden klachten ingediend bij de rechtbanken en de vrienden van de mensenrechten-meute in Straatsburg. De mensenrechtenorganisaties en -advocaten staan nooit klaar om onze rechten te verdedigen, om de georganiseerde diefstal en het bloedzuigen tegen te gaan, en dus moet wij het doen.

Wij blijken alleen goed genoeg om iedereens rekeningen te betalen, inclusief die van de weg-met-ons clubjes. Wanneer staat er eens een groep pro deo advocaten aan onze zijde? Wie verwijst er de politici en de mandatarissen die dit mogelijk maakten, voorgoed naar de prullenmand, zodat dit stopt. Helaas zal door de import van de armoede, Termont en zijn bende verzekerd blijven van macht en een riant inkomen. Ook op kosten van de autochtone belastingbetalers natuurlijk.

Welvaart verkwanseld met import van armoede

Als jullie willen weten hoe dat in zijn werk gaat?

Surf dan eens naar de OCMW site van de stad Gent. (Met dank aan Mon voor de tip) http://www.ocmwgent.be/Medische-kaart-illegalen.html,

dan vinden julie wat hieronder staat ‘afgedrukt’ en nog veel meer lekkers om jullie te ergeren.
Zo even voor de feestdagen; mag dat?
Met de import van armoede blijven onder andere zo de socialisten en burgemeester Termont aan de macht. In veel grotere steden zal het al niet veel anders zijn.
En hun macht is niet alleen verkregen via verkiezingen. Soms pleeg ik het ondergronds sociaal terrorisme te noemen.
De illegalen van vandaag zijn hun kiezers van morgen. De vakbonden en allerhande NGO’s en xenofielen hebben voor de toestanden gezorgd waardoor arbeid zwaar belast wordt, ondernemen onmogelijk en banen verdwijnen.
Het kan niet anders, wanneer we sinterklaas spelen voor heel de wereld.
Jullie weten toch wie altijd de rekening zal betalen?
De rijken worden misschien ooit een beetje minder rijk, maar de gewone mensen zullen veel armer worden. Zij die nu rondkomen moeten voor alle diensten en medische zorg nog betalen. De nieuwkomers, illegalen bovendien, halen dezelfde levensstandaard door niets te doen.
Of dachten jullie soms dat die lui hier, meestal analfabeet, veelal gekleed in een ‘jurk’, vaak met baard, en komend uit de Middeleeuwen, hier in onze ‘kenniseconomie’ (hahaha) werk zouden vinden,
meer nog, zelfs werk zouden zoeken?
Illegaliteit is een misdrijf, zo staat dat in de wet. Anders werd het niet illegaal genoemd.
Zoals Sherlock altijd de vraag stelt bij een moord: “Wie had er baat bij zijn dood” moeten wij ons blijvend de vraag stellen: “Wie heeft er baat bij immigratie, bij de globalisatie, bij de EUSSR zoals die er nu uit ziet?”
Bij de daders zitten politici als Dehaene en Co, grote multinationals, miljardairs, vakbonden……
Nee, niemand heeft mij ooit gevraagd of ik met de immigratie akkoord was. Zelfs mijn mening heeft men niet gevraagd, en ik ben er zeker van die van jullie ook niet.
Ik onderging die immigratiegolf, de regelneverij, de aanval op mijn persoonlijke soevereiniteit, mening en welvaart.
Bij jullie lezers was het wel zeker net zo, en dus niet anders.
Wanneer stoppen we die bende?
http://agriffon.blogspot.be/2012/10/welvaart-verkwanselt-met-import-van.html
image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *