Deze regering is samengesteld uit totaal onbekwame en onverantwoordelijke idioten!

“Niettemin is het nodig om de ordediensten meer manoeuvreerruimte te geven om hun tussenkomsten in private plaatsen beter te kunnen plannen en uitvoeren, zeker in die situaties waar er sprake is van een zekere gevaarlijkheidsgraad.” Dixit ‘Koen Geens’ minister van justitie en … Arcopar! Moet er nog zand zijn? Deze clown is werkelijk staatsgevaarlijk en een medeplichtige aan terrorisme en doodslag door facilitering! Voeg de NVA-clowns Jambon en Francken ook maar bij in het rijtje, om het alleen bij Nederlandstaligen te houden!!

Waarover gaat het? Terreurverdachte Salah Abdeslam is daadwerkelijk aan de politie kunnen ontsnappen omdat de politie ’s nachts nog altijd geen huiszoekingen en dus ook geen arrestaties bij die huiszoekingen mag uitvoeren! Hoe lang moet de gewone burger nog wachten op de normale bescherming van de overheid waarvoor hij/zij tot midden augustus van elk kalenderjaar steeds opnieuw zijn/haar peer afdraait?!

Zelfs al zijn de moslims die, niet bij hen maar alhier, moorddadige aanslagen willen plegen bekend en is een netwerk van een criminele bende islamieten ontrafeld en ontmaskerd, toch moeten islamitische verdachten van terroristische terreuraanslagen en dus bekend loslopend wild blijkbaar beschermd worden door de dames en heren beroepspolitiekers, parlementsleden en ministers! Wie saboteert hier de rechtsstaat?

Het begint stilaan er op te lijken dat de Waalse moordenaar en kinderverkrachter Dutroux niet alleen doelbewust losgelaten werd door de toenmalige Waalse minister van justitie Wathelet sr. om zijn  misdaden te kunnen plegen, met als enig rechtstreeks nuttig gevolg dat die minister nadien mocht geen zetelen als rechter bij een Europees EUSSR hof in Luxemburg. Het surrealisme van het onland België realiseerde nu een nieuw toppunt van absurditeit!

Onze dames en heren beroepspolitiekers zijn totaal onbekwaam een simpel wetje van drie regels uit te vaardigen en te stemmen, zélfs als het leven, de veiligheid en dus het belang van alle modale burgers op het spel staat. Het zal uw leven of dat van uw kinderen en/of kleinkinderen maar zijn dat op het spel staat!

Wat heb je nog meer nodig aan signaal dat deze democratie verkrampt is, deze natie kunstmatig en deze zogenaamde rechtsstaat gewoon een ter ziele gegane fictie is die keer op keer bewijst het tegenovergestelde te bewerkstelligen van wat het beweert daar te stellen?

De actuele regering van het onland België is samengesteld uit totaal onbekwame en onverantwoordelijke idioten!

Criminelen mag ik niet zeggen, maar die verdenking wordt elke minuut sterker en bovendien bewezen door de feiten.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Deze regering is samengesteld uit totaal onbekwame en onverantwoordelijke idioten! — 2 reacties

  1. En vergeet die nageboorte uit Brakel aub niet en die simpele van geest van de cvp aub niet..
    Ach de rij is toch zo lang, opdoeken die club parasieten is de boodschap want de toegevoegde waarde is nul komma nul.

  2. ” Deze regering is samengesteld…” ’t Probleem is dat ze denken dat ze goed bezig zijn. Maar dat dachten vorige regeringen ook. Hoewel ik moet toegeven dat deze wel de hoofdvogel afschiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *