De “vluchtelingen” spreken ….

Eens een ander beeld van de ongelooflijke sukkelaars die onmenselijk veel miserie hebben doorstaan , op de vlucht zijn voor bommen, verkrachting, moorden, en ontzettende veel honger en armoede lijden. Gelieve onmiddellijk 500€ of meer per maand te storten op de rekening : BE 75 3200 7912 1051 – Mét domiciliering graag ! U hebt toch een geweten ?!

h/t Walter

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De “vluchtelingen” spreken …. — 2 reacties

  1. Geachte redactie,
    Met hartelijke dank voor het vermelden van het rekeningnummer. Nu de feestdagen voor de deur staan stel ik voor een eenmalig bedrag van 1000 euro over te maken. Niet dat deze gasten kerst of nieuwjaar vieren, maar dan krijgen ze toch al meer dan 2 boterhammen. Dankbaarheid is hen blijkbaar niet bekend, enkel maar vragen, klagen, en zagen. Oh ja, en af en toe een opstand in een asielcentrum. Sorry dat ik weer ranzig ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *