Islam: The Untold Story

De Britse zender Channel 4 zal een herhaling van de controversiële documentaire ‘Islam: The Untold Story’ over de geschiedenis van de islam niet meer uitzenden nadat presentator en historicus Tom Holland dreigementen heeft ontvangen. In totaal ontvingen de makers zo’n 1200 klachten.
Een woordvoerder van Channel 4: ’Rekening houdend met het veiligheidsadvies, moeten we met tegenzin zeggen dat een geplande uitzending van het programma is geannuleerd.’

05_12_04_MullahsinSpace-X


De documentaire onderzoekt de oorsprong van de islam. Daarbij wordt gesteld dat er weinig bewijs is dat de profeet Mohammed daadwerkelijk bestaan heeft en worden er vraagtekens gezet bij de authenticiteit van veel van de verhalen in de Koran.
Als iemand zich geroepen voelt, tijd heeft en technisch bekwaam is om te ondertitelen in NL. graag en dank.
De volledige documentaire (71:27):
http://mrctv.org/videos/islam-untold-story

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islam: The Untold Story — 3 reacties

 1. Nog niet veel tijd gehad om dit interessante filmpje te komen bekijken. ik heb een stukje tijd gespendeerd aan schrijven en lezen, een stukje aan klusjes die vrouwlief mij afdwong maar die ik met liefde deed. Maar het grootste deel van mijn heb ik mij mateloos geërgerd aan allerhande recente gebeurtenissen die maakten dat ik zelfs niet meer wist waarover ik eerst moest beginnen schrijven. En dan bereiken ons bovendien vanuit het buitenland nog enorm veel allerhande feiten en gebeurtenissen om ziek van te worden terwijl het grootste deel van het volk gehersenspoeld of ongeïnteresseerd zijn dagen doorbrengt. Misschien hebben ze er ook geen tijd voor, of zijn ze te moe, of het moe zich te verweren.
  Ongelofelijk dat die moslims nu hier de pretentie hebben te komen bepalen welke documentaires en welke fictiefilms mogen geproduceerd en vertoond worden.Ja, dat is een filmpje om te voorzien van ondertitels. Volgende week zijn mijn belangrijkste klusjes gedaan en zal ik er mij eens aan zetten.

 2. Beste Lucky9,
  “Islam besproeid met een vleugje achterlijkheid?”
  Het is één totale achterlijkheid vergiftigd door barbaren en overgoten van een gigantisch geweld.
  De beste omschrijving van die achterlijkheid is “nazislam”, aan deze omschrijving valt niets toe te voegen.
  Elke Europeaan die zich inzet of opkomt voor die achterlijke waanzin is een nazislam.
  Volgens bepaalde informatie loopt die primitieve bulldog in Leuven rond met de gedachten een aanhanger van die club primitievelingen burgemeester te laten worden in die Vlaamse stad??? Zou het nog achterlijker kunnen???
  In Brusselallahbath loopt al een club van die barbaren rond die het “heel normaal vinden” dat een kind van 12 jaar uitgehuwelijkt mag worden aan een perverse eikel, wie zich vergrijpt aan kinderen is een pedofiel en pedofilie is een zware misdaad in onze samenleving!!! Waarom is die partij nog steeds niet verboden?
  Laten we ons als Vlamingen allemaal scharen achter die jongen die veroordeeld is omdat hij dat haatboek verscheurd heeft, zelfs justitie zit al onder de knoet en is al verziekt van die waanzin.
  We gaan nog smeken om een oorlog tegen die barbaarse waanzin, zeker weten en de verliezers zijn nu al bekend, ze zijn te herkennen aan kopvodden, soepjurken en lange baarden, nu steeds meer mensen hun werk verliezen zullen die mensen allemaal mee strijden tegen die barbaren die hier liggen te parasiteren op onze welvaart en door dat parasitisme alles kapot maken waarvoor onze grootouders en ouders hun leven gegeven hebben.
  Loontje komt sowieso om zijn boontje. De partijen die die achterlijke waanzin beschermen zullen de eerste slachtoffers worden op politiek vlak.

 3. Dank voor deze uitstekende en 71 minuten durende documentaire.

  Uiteraard is de islam een zwart gat. Iedereen die in de maalstroom ervan verzeilt wordt of gedood ofwel gedwongen omgevormd in “een slaaf van allah”.

  Als hij of zij genetisch niet afkomstig is uit Arabië (van racisme gesproken!) wordt hij of zij bovendien (wegens zijn of haar afwijking!) levenslang een minderwaardige ondergeschikte of betaalt levenslang een hoofdelijke belasting alias jizya (zie 9,29 van de “heilige” Koran) aan de Ulama, zijnde de op dit moment heersende klasse van islamitische clerus aan sjiitische ayatollahs en soennitische resp. wahabitische imams. Salafistische imams zijn minstens even krankjorum maar een absolute minderheid, vandaar dat onze staatsvuiligheden er graag ‘pro-forma’ jacht op maken.

  Hun aller voorgangers zijn er na 70 generaties in geslaagd een genetisch gemanipuleerd specimen vulgaris aan volgelingen te creëren die agressie, list, leugen en geweld als middel heel normaal vinden om het islamitisch fascisme op te leggen aan iedereen die niet akkoord gaat met hun nazislam.

  De eenzijdigheid van de informatie beschikbaar op het internet is opvallend. De indoctrinatie en naïeve manipulatie door de slaven van Allah tart er werkelijk élke verbeelding.

  Islam is in de allereerste plaats gigantisch bedrog besproeid met een vleugje achterlijkheid. In de tweede plaats een sectair fanatisme en ten derde een politiek correct gesublimeerde vorm van misdadigheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *