Storm op komst.

Wanneer breekt de Vlaamse regering? Deze vraag zal in de zeer nabije toekomst meermaals gesteld worden. Na het plotsklaps verdwijnen van S. Van Arco toen die de vlammen aan zijn kont voelde likken na hopeloos in zijn eigen leugens verstrikt te zijn geraakt en de wanhopige pogingen van zijn “kameraden” om dit als een moedige daad te bestempelen zou men denken dat het stof wat gaat liggen. Niets daarvan want BDW beschuldigd zijn Coalitiepartner tijdens een praatje met La Libre Belgique van kiezersbedrog!

Kriske peeters steekt het niet meer onder stoelen of banken dat hij gevraagd is èn aanvaard heeft om bij de volgende federale verk. het boegbeeld voor de gehavende tsjeven kolonie te fungeren, net zoals Y.Leterme zijn idealen verloochende voor een zitje in de 16. Ook Peeters is nu van dezelfde schadelijke microbe gestoken en zal zich ten dienste van P.S het hof en vaderland ( lees.Walenland) stellen. Van een copernicaanse revolutie of evolutie is geen sprake meer. Zelfs een zoveelste staatshervorming hoeft voor Kriske niet meer. Hij heeft zijn paard en kar volledig gekeerd.

Zijn demarche bewijst nog maar eens ten volle hoe onbetrouwbaar die tsjeven zijn. Uiteraard zal deze goed van de tongriem gesneden huichelaar zijn onkreukbaarheid en trouw aan de Vlaamse regering te allen tijde uit bazuinen, net zoals zijn teamgenoot Van Arco gedaan heeft toen hij het in het parlement haast uitschreeuwde dat hij recht in zijn schoenen stond… maar nadien over zijn veters struikelde en viel.

Ik kan uiteraard wel verstaan dat Pater Beke&co beroep doen op K.Peeters wegens een totaal gebrek aan andere volbloeden want buiten wat oude en versleten knollen hebben ze geen geschikte dravers meer. Met de huidige malaise voor ogen ziet het er voor de tsjeven rampzalig uit. Niet aleen de kerk loopt leeg maar ook de CVP als partij. Hun gekontdraai bij de vorming van Di RupoI en hun nederlaag bij de splitsing van BHV waarbij Vlaanderen een fopspeen als troostprijs kreeg en de voortdurende aanslagen op de portemonee van de werkende bevolking zou hen zuur kunnen opbreken.

Dat uitgerekend nu BDW nog wat vers zout op hun wonden komt strooien zal hen nog zwakker maken. De CVP heeft een (weeral!) kapitale fout begaan door de verkiezingen van 2O14 nu al op gang te trekken door Peeters uit de stal te halen. Als nu binnen enkele dagen de “maatregelen” zullen bekend worden die het chronische tekort in de begroting(en) moeten opvangen en die onvermijdelijk nog maar eens een zakkenrollers methode zal zijn,zal pater Beke het nog moeilijker krijgen dan dat hij het nu al heeft. In de Vlaamse regering zal de spanning tussen CVP en NV-A ongetwijfeld met de week oplopen want het verwijt van bedrog dat BDW Peeters aan zijn rekker lapt zal het vuur alleen maar aanwakkeren.

Hoelang gaan die kruik nog te water alvorens….

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Storm op komst. — 2 reacties

 1. Het is wat te laat geworden, ga dus geen omstandig commentaar schrijven over het foefelend achterbazkse sujet dat op het schoon verdiep zetelt en zich al ZONNEKONING waant.
  Zal mijn licht laten schijnen over hem en zijn clubje opportunisten

 2. Gisteren was die kotsmisselijke fossiel uit het Leuvense, die uit frustraties wat doeken ligt te besmeuren met verf, op de buis, er werd naar zijn mening gevraagd a.g. de ziekelijke tjeef vanackere.
  Zou die idioot uit Leuven het nog steeds niet doorhebben dat geen enkele Vlaming geïnteresseerd is in zijn achterlijke zever?
  Dat de mislukte bisschop Beke pogingen onderneemt om het schip op koers te houden is nog te begrijpen, zijn postje weet u wel, maar zijn pogingen zullen voor de kat zijn, het tjevenschip is zinkende en m.i. gaat het de Titanic achterna met voorop Peeters.
  De tjeven zien niet (of willen niet zien)dat de franskiljons met medewerking van de totaal overbodige & nutteloze coburgers gaatjes boren in de romp van het Vlaamse schip.
  Wedden dat in 2014 (hopelijk al in 2013) er nog idioten zullen rondlopen die aan de verradersclubjes van cd&v, vld, spa en groen hun stem zullen verknoeien, kwestie van het profitariaat in stand te houden.
  Het zal een zéér prettig gevoel gaan geven die verraders op het bek te zien vallen.
  De nieuwe minister van Financiën is al in hetzelfde bedje ziek en hij is nog maar pas begonnen, ook hij staat uit verschillende ruiven te vreten, “de postjes en de poen, daar is het bij die huichelaars allemaal om te doen”. Dat ± 6.200.000 Vlamingen de vernieling in gaan is hun laatste zorg, als hun bankrekening maar propvol zit is alles kits, ik snap niet hoe die nog iemand recht in de ogen durven kijken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *