Magalie Alpaerts nog steeds verwond en geterroriseerd

Weeral een schande van formaat dat het kopvoddentuig zomaar wegkomt met hun laster en eerroof en het kapotmaken van Magalie Alpaerts‘ droom en leven.
Het is het zoveelste bewijs van de partijdigheid van wereldvreemde arrogante rechters. Ze moeten geen cursus omgaan met seksualiteit meer krijgen, Zoals minister Geens plant, maar hun C4, zonder opzegvergoeding.
Wellicht zijn ze bang voor mogelijke wraakacties en onlusten als tot vervolging zou worden overgegaan.
Bereid zijn met velen tot geweld over te gaan, dan nog onder een moslimvlag, lijkt zeer efficiënt in het verwerven van privileges en rechten. Daartegen zijn de Vlamingen een kudde schapen (gehoed door wolven)
Ik liet het hier nooit bij, desnoods kan er voor de financiering aan crowdfunding gedaan worden, die gegarandeerd succes zou hebben in haar geval, en waartoe ik ook een financiële en wervende bijdrage zou leveren. Ik wil daarbij onderstrepen dat de moslims wel een financiering voor dit proces hebben opgezet of dit met pro deo advocaten gedaan krijgen terwijl Magalie wellicht haar verdedigingskosten zelf moest betalen. Haar advocaat zal wel niet pro deo hebben gewerkt.

De schreeuwende moslimbende laat haar bovendien nog niet met rust. Zij trekken nog steeds naar cassatie om het vonnis ongedaan te maken, en een nieuwe rechtszaak te beginnen met het doel Magalie toch veroordeeld te zien.
Maar het is wel Magalies’ leven, en zij moet beslissen.

Zelfs in de stem van de mooie nieuwslezeres van VTM , Elke Pattyn,  klonk verbolgenheid en afkeur. De video daarvan kun je bekijken op hun site of  op http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2607962/2016/02/05/Ouders-Blokkendoos-niet-vervolgd-voor-laster.dhtml?show=art 

De ouders die de juf van kleuterschool De Blokkendoos voor de rechter hadden gedaagd, worden zelf niet vervolgd. Dat zegt hun advocaat. De juf, …
HLN.BE
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Magalie Alpaerts nog steeds verwond en geterroriseerd — 4 reacties

  1. Weeral een voorbeeld van de”weg-met-onsmentaliteit”!!
    Waarom wordt de naam van die weigeraar(s) niet openbaar gepubliceerd (?) of… heeft het weer te maken met de anonimiteitsverdoezeling van het privé ?
    Normaal zou die persoon/personen moeten aan de schandpaal geplaatst worden als grote LAFAARD !

    • Dit is nu weer een voorbeeld van hoe justitie “werkt” met POLITIEK BENOEMDE rechters. Het partij “ideaal” komt eerst de rest is bullshit voor die gasten.

  2. Dat de politiek -links- benoemde magistraten zo corrupt zijn als de pest is een publiek geheim, dat hun directieven vanuit politiek”correcte” hoek opgelegd zijn is minder bekend. Het resultaat is een totaal rot gerecht, een poel van mislukte advokaten en gebuisde “rechters”; het lamme klootjesvolk betaalt het gelag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *