OIKOFOBIE

Het ergste is nog wel dat de overheid – van hoog (.eu) tot laag (.vl) – meewerkt aan de totale ondergang van Europa en wat het voorstelt : vrijheid, Verlichting, vrouwenrechten (om maar dat te citeren). Het kost ons miljarden (via EU) om onze eigen ondergang te bewerkstelligen !

foto van Milo Derdeyn.

In het beste geval (!) worden we dhimmi’s (de Joden waren dat al vaak bvb in Portugal …) in een soortement Eurabia (lees Bat Y’eor er op na). Deze medewerking van de overheid is dus niet door onwetendheid … Het IS medeplichtigheid aan een van de grootste misdaden uit de geschiedenis. En daar zitten wij volop in.

Om een of andere reden (die ze allicht niet zelf kennen), doen de moslims (low graded people) er duchtig aan mee want weten zich ongestraft voor de ergste misdaden (moord, brand en verkrachting – niet nieuw als wapen dat laatste) en doen ze niet alleen alsof ze het hier NU reeds voor het zeggen hebben. Het IS ook zo (zie Molenbeek, Hoboken, enz). En wat de gewone burger er moge van denken.

On s’en fout ! En verkiezingen (voorlopig nog) … die zijn maar om te lachen. En “eminente” krokodillen à la Willy-de-bedrieger-Claes of jonge dwazeriken (à la Beke, Calvo en de rode ridders van het zevende knoopsgat) doen luidkeels mee ! Allen daarheen.

Waarheen ? Naar een “reconquista” van het “domein” (de hele wereld), een droom die Marx nooit kon verwezenlijken, na een oplawaai die de rode rovers niet verteerd hebben en nooit zullen verteren (val van Muur en van USSR). Maar opgeven ? Doen ze niet. Inzien ? Doen ze niet. De fouten uit het verleden herhalen ? Maar al te zeer ! Nieuwe, niet eens zo naïeve mederovers omhelzen ? Zeker weten !

De islam is de gedroomde partner in sin. Honderd keer erger dan om het even welk fascisme uit de geschiedenis. Hitler was maar een koorknaap daarbij vergeleken. Islam gaat veel verder en de rode debielen zijn zeer tevreden daarmee ! En de burger ? Hij is onderdaan (Jos de Man) en wordt dan ook monddood gemaakt.

De woorden van wijzen uit het (al of niet recent verleden – zoals daar zijn Churchill, maar hij is niet alleen) slaan ze gewoon in de wind als conservatief en niet poco ! Morituri te salutant ! En kom aub niet af met de dooddoener WIR HABEN ES NICHT GEWUSST ! Men weet het al te goed maar laat begaan, wat zei ik (hierboven) men plundert onze portemonnaie om onze eigen galg te financieren.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *