Hypocrisie en bemoeizucht.

Tussen het aanbod van zin en onzin in de dagelijkse berichtgeving van de regime pers zaten weer enkele pareltjes van poco hypocrisie. Een klein greepje in deze korf van misleiding, leugens en bedrog laat het gepeupel weten dat…. De heer Guy de la tourette (alias de Gentse rammelaar) het hoog tijd vind dat de E.U. de kameel bij de bult pakt om de “rebellen” in Syriê van wapens en munitie te voorzien om de Assad demon te bestrijden en te verjagen.

Om zijn visie kracht bij te zetten sleurde hij er zowaar een Syrische sabelslijper uit het rebellenkamp bij, die onder het aanroepen van Allah de vraag van giftige Guy driftig mede ondersteunde. Zonder de nodige vuurkracht uit de wapenkamers van de ongelovige westerse honden kan de Syrische demon niet verslagen worden… Zelfs de almachtige Allah zijn lont is tekort om alzo van enig nut te kunnen zijn voor de rebellen. Dat gespleten”joenk” is blijkbaar knettergek aan het worden en zoekt wanhopig naar middelen om zijn vallende ster af te remmen.

Echter blijkt dat er hier toch individuen rondliepen die de roep van de Smurf al eerder opgevolgd hadden, want nu blijkt dat er een groep “vlaamse jongeren” het Syrische rebellenleger met lijf en leden aan het steunen zijn. Stel u voor beste lezers..vlaamse jongeren (want zo staat het in de pers!) die onze “belangen” ginds gaan verdedigen met hun leven. Welke belangen dat wel zijn is me echter niet duidelijk..misschien de olie?

Bij nader toezien blijken die “vlaamse jongeren” toch niet uit een vlaamse buik gekomen te zijn want Achmed Kal-bas.. Rachid pe-trol… Ali ben -zin.. Mohammed ka-meel en vele anderen lijken me toch geen namen van echte vlaamse boerenjongens te zijn. Het is zelfs zo dat “bepaalde ” diensten in dit onland zich zorgen beginnen te maken voor deze groep van vrede soldaten voor het geval zij niet tegen een portie lood aanlopen en zouden terugkeren naar dit land. Dit zijn opgefokte moslim tijdbommen geworden! Kwade en jaloerse tongen beweren ook, dat er onder die strijdlustige vlaamse jongeren exemplaren bijlopen die hun maandelijks leefloon nog steeds doorgestort krijgen..nu als soldij zeker?

In de ACW soap zijn ze aan een volgende aflevering van “het leugenpaleis” begonnen. Om de schone schijn terug wat glans te kunnen geven laat die graaibarak nu weten dat ze de deal tussen ACW en Belfius over het procententoetje van 1,25% laten vallen. Nu denken die smoelentrekkers warempel dat daarmede hun blazoen terug in ere is hersteld. Desbetreffende kontrakten hebben dus geen nut meer wanneer men deze ter inzage wil opvragen want…het kwaad is eruit.Hypocrisie en huichelarij van de bovenste plank… een tsjeventruk om duimen en vingers af te likken. En nu hopen ze bij pater Beke&co dat de achterban dit gaat slikken als zoete honig. Afwachten dus wat de volgende aflevering in petto heeft.

Wat de bemoeizucht betreft is de hoofdprijs ditmaal nog eens voor de Belgische bisschoppen die zich volmondig tegen euthanasie voor minderjarigen en dementerende kant. Wat heeft die instelling zich te bemoeien met de menselijke problemen in ons dagelijkse leven? Is er soms geen scheiding meer tussen kerk en staat? Wanneer er in een democratie een wet ter overweging genomen wordt die op een menswaardige wijze een einde wil/kan maken aan pijn en lijden van een mens, welk recht hebben die hemeldragonders dan om hier tegen in te gaan? Zouden de bisschoppen zich in eerste instantie niet beter inlaten met het ruimen van hun stallen en instellingen waar pedofielen en pedofilie een hobby bleek te zijn.

Bisschoppen blijf toch bij jullie leest!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Hypocrisie en bemoeizucht. — 3 reacties

 1. Guy Verhofstadt is in de eerste plaats een logeman die de belangen verdedigt van het door Parijs gecontroleerde Groot Oosten, dat op zijn beurt is ingeschakeld in de Nieuwe Wereld Orde strategie. De top van de VLD is trouwens volledig in handen van de loge.De europese unie is één der instrumenten om deze NWO te verwezenlijken.Vandaar de woedende reacties van Guy de leugenaar tegens alles wat tegen de Europese Unie en de euro is. Voor hem is de Europse Unie een België in het groot, waarbij het noorden geplunderd moet worden voor het zuiden. Zijn roep om wapens voor de terroristen in Syrië is volledig begrijpbaar als men kennis neemt van het “Project for an New American Century” en vooral van het “Oded Yinon” plan.Het komt er op neer Noord-Afrika en het Midden-Oosten te balkaniseren, zoals dit reeds opnieuw gebeurd is in de Balkan, met Kosovo, Bosnië..waarbij de radicale islam gebruikt wordt als “springstof”.Hierbij worden in die landen in de eerste plaats de christelijke minderheden geviseerd, die er moeten verdwijnen, gezien ze een hinderpaal zijn voor deze NWO. Cui bono??
  Interessante info over de NWO is te vinden op de website “Archives Henry Makow”.(=is een canadese jood, en dus een bron boven alle verdenking!!)

 2. Over die Gie Verrotsjtadt kan ik kort zijn. Hij vertegenwoordigt niemand van zijn kiezers (behalve zichzelf) in de euro-praatbarak.

  Telkens er procentjes kunnen binnen gerijfd worden op de facturatie van oorlogsmunitie en dito -wapens staat hij te dringen op de eerste rij. Zo werkt politieke lobbying in de euro-fascistische constellatie nu eenmaal.

  Herinner U Kosovo, Bosnië, Herzegovina, Libië en nu Syrië!

  Deze man heeft bloed aan zijn handen. Follow the money!

  Hij hangt vermoedelijk aan het Wahabitisch dollarinfuus en pikt tegelijk een graantje mee van de Amerikaanse wapenindustrie.

  De gevolgen van zijn wandaden zullen hem worst wezen. Bankgeheim? Mijn ulla! Dat geldt alleen voor slaven, onderhorigen en imbeciele stemmachines.

 3. Wordt het niet “dringend” tijd die idioot te interneren want dat is een gevaar op zichzelf voor de Vlamingen én voor héél Europa.
  Eenmaal per dan een nieuwe pamper en voor de rest water en brood.
  Wat een besparing zowel op gebied van waanzin als op kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *