Reacties

Eens wat anders dan een reportage van Vranckx op de VRT — 1 reactie

 1. Bij hoge uitzondering A. Griffon. Beluister en bekijk allemaal deze video meerdere keren …. tot het echt tot je ongewild en onvrijwillig gehersenspoelde hersencellen doordringt!

  Deze humanitaire RAMP werd veroorzaakt door één islamlitisch schriftvervalsend idividutje: OBAMA (Barack Hussein Obama. Barack was het vliegend paard van Mohammed, de kindverkrachtende ‘profeet’ bij de weg.)

  Deze migerende Ohbammallah aarzelde zelfs geen seconde om (zijn eigen) amerikaanse ambassadeur in Benghazi in koelen bloede anaal te laten verkrachten en daarna naar mohammedaanse gewoonte lustig te laten vermmoorden omdat het geen bruine amerikaan was, maar slechts een blanke amerikaan was!

  Hoe racistischer kan het worden? De oorzaak van àlle moordzuchige bloedige en verkrachtigende (anaal of vaginaal) ellende is duidelijk en eenduidig: de islam en niets anders!

  De VRT (alias BRT hoekandana?) is totaal onbetrouwbaar en ronduit collaborerend met de genocide plegende moslim- beesten onder deskundige leiding van haar islamofiele en dus islamofascistische eindredacteur Björn Soenens…

  Werkt een guillotine onder de wet van de zwaartekracht? Medeplichtigen aan heuse oorlogsmisdaden behoren gehalsrecht te worden. Gesponsord door Belgisch belastingsgeld of niet. Zelfs ‘a contrario’ zou ik zeggen.

  Voor de ‘Vlaamse” subsidieerder van madrassa’s en moordpredikende moskees ‘bourgeois’ wacht aleen de uiterst genadige kogel. Meer tijd of energie is die rasidioot niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *