Wij blanke racisten….

Wij, blanke racisten bewonderen deze zwarte vrouw die door laffe Nederlandse politiekers belasterd en verjaagd werd uit de lage landen.

h/t Stradi

Inmiddels vertegenwoordigt de partij voor de vrijheid bijna zes miljoen Nederlanders en groeien overal in Europa de vrijheidsgezinde partijen.

AFD (Alternative für Deutschaland), FPO (Freiheitliche Partei Österreichs), FN (Front National), Vlaams Belang, Lega Nord enz. gaan allemaal vechten voor de overwinning op radicaal islamisme en islamofascisme.

Weg met de zelfcensuur. Weg met de censuur! Weg met de islamofiele hersenspoeling en indoctrinatie! Weg met politiek correct gespuis! Weg met de leugenpers en liegende journalisten op TV! Weg met leugenachtige beroepspolitiekers! Weg met de islamofiele EU-elite! Weg met de islam!

Een woordje van waarschuwing: Ayaan Hirsi Ali spreekt in het filmpje over “gematigde” moslims.

Ongetwijfeld zijn er die. Maar het zou een grote denkfout zijn te veronderstellen dat deze ondefinieerbare groep de fanatici en extremisten in hun eigen geloofsgemeenschappen zelf de mond zouden kunnen snoeren. Dat gaat en kan niet gebeuren want dan moeten die hun heilig boek bijna helemaal schrappen.

En als dat gebeurt zijn ze zelf geen moslim meer, en ook niet gematigd maar ex-moslim en dus afvalligen, die daarom alleen al mogen vermoord worden door de andere gematigde moslims. Om van de minder gematigde nog maar te zwijgen. De islam is een moordzuchtige dictatoriale valkuil. Eens men er door gehersenspoeld werd is uittreding psychisch zo goed als onmogelijk.

De individuën die daar uitzonderlijk wel in slagen (zoals Hirsi Ali) doen dat op fysiek gevaar van hun eigen leven en dat van hun kinderen en kleinkinderen. De islam kent geen godsdienstvrijheid maar ontzegt die aan haar aanhangers. De islam kent ook geen wederkerigheid, gulden regel of proportionaliteit. De islam is je reinste volbloed fascisme. Ook de islam van de zogenaamd “gematigde” moslims. En die zitten in de val. Zij zijn gegijzeld door een cultus die zelfs bij in het begin van het derde millenium nog altijd mensenhandel en slavenbezit koestert! Die vrouwen als minderwaardig of voorwerpen beschouwt! Die niet-moslims wil onderwerpen of doden! Het staat voluit en herhaaldelijk geschreven in de koran. Wat is daar gematigd aan?

De lijst van flagrante schendingen van de mensenrechten en genocides door de islam is eindeloos lang.

En, O ja, we zouden geen Nageltjes zijn zonder een nuttig toemaatje:

Wij vragen ons af hoe de leden van de Belgische regering en hun ondersteunende politieke acolieten -zoals partijführer Bart De Wever van de NVA-, hier hun eigen geweten mee kunnen in overeenstemming brengen en sussen.

De orwelliaans ondergeschikte ‘pose’ en rookgordijn van Zuhal Demir op VT4 in Istamboel imponeerde ons geenszins. Integendeel. Wij lusten geen zeemzoete ‘filmkes’ maar openbare uitspraken over de islamitische agressie!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *