Nederland zegt massaal NEE tegen de EU-dictatuur.

uitslag referendum OekraïneWe schreven het al Nürnberg 2.0 komt langzaam maar zeker dichter bij. Dit gaat de dictators in Brussel pijn doen! Het land van een regering waar een wettig verkozen staatshoofd ingevolge de hulp van de EU met een heuse staatsgreep werd afgezet, hoort nu eenmaal niet als democratisch of  representatief behandeld te worden.

Het Nederlandse volk sprak zich met een overweldigende meerderheid van 61,1% uit tégen de toetreding van de met een staatsgreep in Kiev aan de macht gekomen putchistenregering tot de ondemocratische EU-nomenclatuur.

Nederland kan het toetredingsverdrag met Oekraïne na deze uitslag niet meer bekrachtigen. De misdadige dictators in Brussel kregen een mep op hun muil. En met hen Verrotstadt en Timmerfrans ook!

Daarom lees je hier zo weinig over in de Belgische leugenpers. Vraag is: gaat Mark Rutte zich nu als een rasechte fascist gedragen of doet hij dat niet? Feit is dat de buitenlandse media de uitslag als een zware klap voor de EU bestempelen.

Wij zijn evenwel van mening dat er op 22 maart 2016 in Brussel een minstens even zware klap werd toegebracht aan de EU-dictatuur die we daarom EUSSR noemen. De importeurs van misdadigers zitten daar bijeengepakt te potverteren en te usurperen op kosten van alle belasting betalende burgers. Dat circus moet eerst uitgemest en daarna afgebroken worden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nederland zegt massaal NEE tegen de EU-dictatuur. — 2 reacties

  1. DEMOCRATIE is iets wat die EU misdadigers niet begrijpen, DEMOCRATIE past niet in hun winkeltje daarom dat ze de mening van de burgers niet willen horen en indien wel, zoals in Nederland, dan naaien ze daar wel een mouwtje aan zodat de postjes en de poen nooit in gevaar komen.
    Van lafaards gesproken.

  2. Ik hoorde deze morgen op de radio dat het referendum niet bindend was. Rutte heeft reeds verklaard dat in overleg met de EU het verdrag enigszins kan aangepast worden. Met andere woorden “stem wat je wil domme Nederlanders, wij doen toch onze goesting”. Net zoals in belgie, de democratie op zijn smalst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *