Almaci zal zeker ook wel applaudisseren.

Palestijns kind roept op tot oorlog en kopvod-juf applaudisseert.

Palestijnse kinderen worden van jongs af aan opgevoed met Jodenhaat en de wens tot geweld tegen Joden.

Het is de belangrijkste factor waarom nu ook Palestijnse tieners graag zelfmoordaanslagen plegen – met uiteraard wat zij leren uit de moskeeën: dat wie sterft in de strijd tegen de ‘ongelovigen’ direct naar het islamitisch paradijs mag.

Uiteraard maakt dit vrede met Israël voor deze generatie totaal onmogelijk.

Daarnaast is het volstrekt strijdig met de belangrijkste Palestijnse verplichting in de vredesakkoorden: om te stoppen met haat zaaien en te starten met vredeseducatie.

Deze televisie-uitzending laat eens te meer zien hoe die ‘Palestijnse vredeseducatie’ er in de praktijk uit ziet.

Dat verklaart de terreurgolf in Israël.

Desondanks hoor je hier vrijwel niets over in Westerse media of van Westerse politici, zelfs niet nu de zelfmoordaanslagen ook Europa bereikt hebben.

Bron: Likud Nederland

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Almaci zal zeker ook wel applaudisseren. — 4 reacties

    • Vriendin, graag on topic blijven a.u.b.! Misschien zit het vliegend paard van Mohammed de profeet daar voor iets tussen. In een nacht over en weer van Medina naar Jerusalem en terug, dat was geen kattepis anno 700!
      Bij de weg: moslims placeren hun faeces (kaka) in het zand maar nooit als ze in de tegengestelde richting van Mekka zitten. Dat is namelijk haram. (Verboden!)

  1. En de juf zegt dat het kind zeer getalenteerd is. Bij nader toekijken zie je duidelijk dat “het kind” de boodschap gewoon afleest. Wat natuurlijk niet wegneemt dat dit zeer verwerpelijk is. Ik kan mij nauwelijks voorstellen wat de reactie zou zijn indien een schoolkind hier op TV kwam roepen “islam, minder, minder, minder. En dat is dan nog niet oproepen tot oorlog. ’t Kot zou te klein zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *