Trump wint overweldigend in New York.

Dat gaan Björn Soenens en de links gelaarsde Cools van de VRT niet leuk vinden! Voor hen zijn alle republikeinen rassiesthe en faschieste. Dit is onze kandidaat voor een betere wereld.

Donald Trump knoopt aan met winst in New York © AFP© AFP

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Trump wint overweldigend in New York. — 3 reacties

  1. Dat hij moet vrezen voor zijn leven, dat is een feit. Maar ik denk dat hij om het welzijn van zijn volk dat er bij neemt.Ik hoop dat hij ooit president wordt van Amerika en ik hoop ook dat het Vlaams Belang in Vlaanderen terug naar de 25% gaat.

  2. Goed dat Trump nu reeds een goede beveiliging heeft. Van mij mag hij gerust president worden, maar voor hemzelf misschien beter niet. Ik vrees dat linkse ratten of andere “machten” al het mogelijke zullen doen om hem om te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *