Reacties

Praten we TE VEEL over de invasie islam? — 5 reacties

 1. Finaal komt het neer op de paradox van Karl Popper: je kan niet iets tolereren, dat de tolerantie gebruikt om een einde te maken aan de tolerantie. De islamitische leer pleegt systematisch misbruik van vertrouwen en islamitische macht stoelt uitsluitend op bedrog en geweld.

  De islam is het volkomen tegengestelde van “onze” traditie.
  Blinde onderwerping, een agressief irrationalisme en huichelachtige beschuldigingen aan het adres van hen wiens grondgebied wordt bezet horen niet thuis in een democratische rechtsstaat.

  Wat het officiële christendom aan misdaden beging gebeurde ondanks de christelijke waarden en grondbeginselen. Wat de islam aan misdaden beging en nog steeds begaat, was en is precies in volledige overeenstemming met de mohammedaanse grondbeginselen. Die missen elke vorm van vrijheid, missen elk respect voor de andere en geeft structurele opdracht tot misdaad jegens “de Ander”, telkens weer.

  Islamitische tolerantie is Arabische nieuwspraak voor intolerantie. De islam moet verboden en gebannen worden.

 2. Stradi, Victor e.a.
  Wij weten dat een bepaalde bende in het Brusselse ons die ellende wil door de strot rammen, laat het een troost zijn voor die simpelen van geest “Het Zal Ze Nooit Lukken”, niet via rechtbanken, niet via terrorisme, niet via huichelarij, NOOIT zullen wij die barbaarse waanzin op ons grondgebied tolereren.
  Nu kan er nog roze, rode, witte, zwarte, blauwe rook uit die buis komen voor ons is het nu reeds zwaar erover met die barbarij op het grondgebied.
  Wie als allochtoon naar hier komt die respecteert ONZE normen, waarden, wetten, zeden, taal én cultuur en nooit andersom, wij hebben nl. respect voor onze vrouwen en wij eisen dat nooit of te nimmer onze kinderen en dan vooral onze dochters resp. kleindochters nooit verminkt worden.
  Conclusie: die smeerlapperij met die barbaarse achtergrond hoort hier nooit thuis, punt. Op geen enkel vlak wil ik daarmee in contact komen w.w.z. dat darbaren nooit in mijn huis binnen mogen komen, vroeger niet, nu niet en nooit niet wat die huichelaars liggend in Brusselallahbath er ook mogen over denken.
  Het is een pure schande en vernedering aan ons dat dergelijke partij met bezeten idioten hier kan en mag functioneren, de perverse smeerlappen hebben zelfs geen bezwaar tegen het uithuwelijken van kinderen van 10 a 12 jaar!!!! Kan het nog perverser?

 3. Eigenaardig genoeg, zijn er géén reacties te bespeuren op Youtube.
  Enfin, Fikken heeft toch de 8e “duim omhoog” gegeven… aan een reactie wil hij zich niet wagen WANT om àl zijn standpunten “gelijk te geven” komt men bijlange-na niet toe met een handvol vakjes van 500 leestekens.

 4. Neen, we praten er niet teveel over maar wel véél te weinig want veel burgers zien nog steeds niet het gigantisch gevaar er van in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *