Verloren tijd, verloren vooruitgang.

De noordelijke landen van het europees continent hebben mede ook hun rijkdom en sociale verwezenlijkingen te danken aan overleg. Overleggen over sociale problemen heeft een sociaal zekerheidsstelsel opgeleverd, overleggen over alles en nog wat heeft in de meeste gevallen een consensus opgeleverd die het maatschappelijk reilen en zeilen in goede banen leidde.

Dat liet ruimte toe om aan toekomstgerichte activiteiten te denken en te werken. Oplossen van problemen werd voorafgegaan aan de studie van de materie door verschillende entiteiten binnen ons bestel, het resultaat was steeds vooruitgang, wel met schoonheidsfoutjes maar die konden later bijgewerkt worden.

Zo zitten wij ineen, we willen weten hoe problemen ontstaan en zoeken er oplossingen voor.
Maar met de import van grote aantallen volksvreemde immigranten hebben we te laat het probleem onderkend. Te laat is men aan het studeren geslagen over de oorzaak van de weigering tot integratie van vooral islamitische immigranten. Toen we alsnog de studie aanvatten hebben we het grondig gedaan.

Dank zij islamkenners, afvalligen die hun ervaringen met de godsdienst van de vrede willen delen, professoren in de Arabische en islammaterie, doen we kennis op waarbij ik er van overtuigd ben dat we meer begrijpen van deze gevaarlijke sekte dan de overgrote meerderheid moslims.
We zijn op een punt beland dat moslims bewust iedere discussie vermijden bij gebrek aan kennis over de islam en zijn ontstaan. Het is hen ook niet toegelaten een interpretatie te geven aan het zo gezegde woord van hun God. Iedere discussie is dus zinloos en dan ook verloren tijd, het stopt de vooruitgang en vreet aan onze kostbare energie.

We moeten de massale islamimport bezien als moderne oorlogsvoering, psychologisch en zonder wapens maar met een leger van geïndoctrineerde robots die de dood als hoogste verdienste stelt. Nog meer toegeven is capitulatie. Nooit is er een positieve bijdrage geleverd, sinds het ontstaan van die sekte, aan gelijk welke natie die ze veroverd hebben. Als er vandaag goedmenende stemmen opgaan in europa, die de islam willen zien als een constituerend element van onze beschaving, naast het christendom (dat niét vernoemd mocht worden in de EU-grondwet) en de joodse gedachtewereld … dan lijkt het mij nuttig om er op te wijzen dat Europa niets noemenswaardigs aan de islam te danken heeft, integendeel zich heeft moeten afzetten tegen de voortdurende aanvallen uit die wereld, wat uitmondde in de (overschatte) kruistochten, én de Reconquista, die enkel was wat het woord zegt.

Die sekte is totaal wezensvreemd aan elke gedachte die “Europees” aanvoelt, en dat wist men eeuwen terug ook al. Het is dus goed om de geschiedenis zo exact mogelijk voor ogen te hebben, want valse aanspraken zijn gemeengoed geworden, en dienen enkel onze opportunistische, kortzichtige politici van vandaag, die zich geen blijf meer weten met hun gigantische blunders wat immigratie betreft en daarom de vlucht vooruit kiezen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Verloren tijd, verloren vooruitgang. — 3 reacties

  1. Geachte redactie,
    Het enige dat wij aan de islam invasie “te danken” zullen hebben zijn de donkere tijden die ons, onze kinderen en kleinkinderen nog te wachten staan. Toch hebben we 1 partij die reeds meer dan 30 jaar waarschuwt voor wat zich nu aan het voltrekken is. Daarom ben ik het ook voor de volle 100% eens met uw stuk, Betrapt! EU wil 60 miljoen migranten naar Europa halen voor 2050.

      • Beste Roger,
        Ik vind dat Vlaams Blok/Belang de laatste maanden reeds meer en meer gelijk krijgt. Hopelijk is dat te verzilveren tijdens de komende verkiezingen in 2018 en 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *