Schelden en liegen is het enige wat de EU-oligarchen nu kunnen

Want u moet weten dat analisten nu eenmaal tot de beter gesitueerde helft van deze samenleving behoren (journalisten, oud-politici, proffen, al wat eindigt op het achtervoegsel ‘-loog’), ook wel genoemd het establishment, en dat de foute uitslag gewoonweg ligt aan foute kiezers. Een profiel van de Britten die zich uit de EU stemden, tekent zich nu duidelijk af. Ten eerste zijn ze arm en hebben ze uit pure miserie ‘neen’ gestemd, de sukkels. Ten tweede zijn het chagrijnige oudjes die de hippe jongeren een stralende Europese toekomst hebben ontnomen. Maar vooral, ten derde: ze zijn laag-ontwikkeld en dom, ze snappen het niet, en ze hebben zich laten belazeren door rattenvangers als Nigel Farage.

Arm, oud en dom. De ongeschoolde, stinkende plebejer met rotte tanden (François Hollande: ‘les sans-dents’) heeft gesproken en de ondraaglijke walm hangt tot in de TV-studio’s. Ze hebben dan wel gewonnen, maar wat is de overwinning waard van een opgehitste meute bange blanke oude randdebielen?   Gisteren, 24 juni, nam analist Herman Van Rompuy, ex-voorzitter van de Europese Raad (en dus zeker onbevooroordeeld), in VRT-Terzake voortdurend het woordje ‘haat’ in de mond als het ging over de anti-EU-kiezers, terwijl hij zelf zijn haat met moeite kon verbergen tegenover dit domme plebs waaraan werkelijk geen democratie besteed is. Het moge een troost wezen dat hij spoedig zal uitsterven, die godverdomse anti-EU-stemmer. Is het niet van ouderdom, dan van armoede of van mentale insufficiëntie.

lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Schelden en liegen is het enige wat de EU-oligarchen nu kunnen — 3 reacties

 1. Als ik van een Belg “enorm” moet walgen dan is dat toch wel van die smerige laffe huichelaar vanrampaai, moest zoiets mijn vader zijn dan pleegde ik zelfmoord.
  De huichelaar heeft kapitalen bij mekaar geschraapt voor eigen gewin, hij heeft zijn eigen volk verraden en bedrogen.
  Ik wens die huichelaar alles maar dan ook alles wat ik mijn grootste vijand zelfs niet wens…

  • Beste Jean,
   Het ergste van de zaak is dan nog dat deze eurofiele volksverrader nog eens uitgebreid zijn zeg mag komen doen op TV. In een adem verteld hij hoe dom de kiezers voor het ja kamp waren, en dat het mede de schuld is van “rechtse en racistische partijen”. Wij weten wie dit sujet bedoeld met rechts en racistisch. Dat is de grootste smeerlapperij van de zaak. Ook ene zekere Ivo Belet (ex VRT werknemer) kwam gisteren “droog” vertellen dat de Europese vrijheidsfractie (waartoe het Vlaams Belang, PVV, FN, FPÖ, enz… behoren) dat deze gesponsord worden door Poetin. De leugens van deze eurofiele kl**tzakken beginnen zo doorzichtig te worden dat uiteindelijk de meerderheid het gaat doorhebben. Laat het ons hopen althans.

 2. Als ik mij niet vergis nam hij tot mijn grote “verbazing” ook het woord RACISTISCHE partijen in de mond. Wie had anders verwacht van zakkenvuller/dweil Van Rampuy met de nadruk op de A.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *