Actua in t’kort.

De maagverkleiningen pieken! Deze handel draait op volle toeren dankzij de besparingsdrift van de regering.

Volgens de RVS hebben de hier verblijvende vreemdelingen zonder vast adres geen recht op “taalbaden”. Links is woedend!

Antwerpse maatregel om inschrijving in bevolkingsregister (voor allochtonen) te verhogen mag volgens Europa. Links is woedend! -Elio en Crembo gaan naar Rome. De begroting kan wachten… niet dringend!

Ook onze keuning en zijn vespa kwien zijn van de partij. De keuning gaat de paus vragen wat hij met het geval ‘delphine” moet doen.Verder zwijgen of ze geld geven zoals de zielherders doen.

De top van de NMBS gaat bij de bevoegde minister op het matje moeten komen en uitleggen waarom het steeds in het honderd loopt als er wat sneeuw gevallen is… maar eerst is er nog rap een staking voorzien!

Belfius maakt plots terug winst.. is Sinterklaas vroeger dit jaar!

De NSA mag in Antwerpen betogen. Links is woedend en vraagt hulp van de Waals linksen om mede te komen tegen betogen. Amaai mijne frak!

Dankzij de nieuwe paus stijgen de ontvangsten van de BTW. DE verkoop van kaarsen, paternosters en ander prullaria met de beeltenis van Sisse loopt als een trein.

Volgens bepaalde psychiaters was er geen reden tot opname van K. De Gelder..de ene gek verdedigt de andere …mij gedacht!

In Sierre (Zwitserland) zijn op verzoek van enkele ouders de namen van de buschauffeurs van de gedenksteen verwijderd. Voorwaar een medelevend en christelijk gebaar èn… dit met de goedkeuring van de organisator van de reis de C.M (christelijke mutualiteit)

De voormalige ceo van DEXIA die mede aan de basis van al het onheil lag heeft het vlaggen. Zijn pensioen wordt met onmiddellijke ingang verlaagd .De arme man houdt nu nog welgeteld 300.000 euri per jaar over ofte 25.OOO euri p/maand. Weeral een dakloze meer!

In de nasleep van de arco-dexia affaire is het opvallend stil gebleven in de stallingen bij het Brabantse trekpaard langs de Vilvoordse kanaalzone. Voorlopig “gien commentoaar”

Napoleon De Gucht heeft bot gevangen bij het grondwettelijk hof in zijn gespartel tegen de fiscus die zijn rekeningen wil inzien. Alles nu terug naar het hof van beroep en hopen dat het daar lang genoeg in de schuif blijft liggen tot de verjaring is ingetreden. Charelke weet van wanten hoor!

De Brusselse burgemeesters zullen?? moeten inbinden. De mesthoop moet dringend ontvet worden om de kosten te drukken. Of dit gaat lukken is zeer de vraag ..veel snoepgoed voor veel kandidaten weet u!

Het ziet er slecht uit met het voortbestaan van Obamaland nu de Noord-koreaans opperlul Kim-de-oen verklaarde de V.S te zullen vernietigen. Verschillende exellenties van de PVDA en groen (waaronder Mertens en Van Besien) zijn al naar N-Korea vertrokken om de ‘untergang” van de V.S. live mee te maken. Misschien mag de boskabouter wel op het fatale knopje duwen.

Fluppe Gilbert zou zich ook al bezondigd hebben aan “doping” in dit geval cortisone. Naar goede gewoonte ontkent ook hij enig gebruik van welk middel ook. Vandaag wint hij Milaan -San Remo om dat te bewijzen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Actua in t’kort. — 2 reacties

  1. Senior,
    En dan vergeet je nog dat de ambetantenaren renteloze leningen krijgen, de sukkels verdienen toch zo weinig…., het woord ‘verdienen’ is totaal misplaatst, moet zijn ‘krijgen van de belastingbetalers’ voor niets te doen buiten de belastingbetalers irriteren en op ze parasiteren.
    PS: worden niet als ambetantenaren beschouwd: onderwijzend personeel, bewakingspersoneel en politie.

  2. Een geluk dat iemand een samenvatting maakt. De waanzin is niet meer bij te houden, en het wordt nog erger. We zullen hier bij Nageltjes nooit zonder werk of inspiratie vallen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *