Vluchteling ???

Onze Belgische leugenpers en Belgische leugenmedia voerden verleden week een walgelijke vertoning op met foto’s en een filmpje van een kind. Onze redacteur a. griffon vond op het internet een  filmpje dat hij onmiddellijk op facebook publiceerde met volgende commentaar: “Deze film moet je zien! Dan weet je dat de moslim-oorlogsmisdadigers en -terroristen het nieuws produceerden dat de naïeve bevolking op de schermen en in de kranten zagen van de media. Blijkt dat diegenen die deze beelden produceerden zelf kinderen hebben onthoofd. Ze er niet voor terugdeinzen ze als schild te gebruiken.
Hoe in de krampachtige poging om Assad ten val, en de Russen in diskrediet te brengen het journaille zich al dagelijks medeplichtig maakt aan terrorisme.

Rechts actueel schreef er inmiddels een artikel over: Man die Syrisch peutertje Omran fotografeerde dikke vriendjes met kinderonthoofders.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *