15 jaar later is alles nog veel erger

screenshot_4

Vandaag 15 jaar geleden, op 11 september 2001, vermoordde de islam in één klap bijna 3000 mensen. Mohammed Atta en zijn doodseskader toonden niet alleen de kwetsbaarheid van de VS aan, maar liet aan de hele wereld de vastberadenheid van de islam zien om datgene te vernietigen wat zich niet wil laten beheersen. Onmiddellijk na 9/11 was de wereldwijde woede en vastberadenheid groot om zich niet te laten inpalmen door de islam en zich al helemaal niet te laten bestrijden en te overwinnen. Nu, meer dan 29.000 islamitische terreuraanslagen en ontelbare doden later, is de westerse oorlog tegen deze wrede vijand een paradoxale strijd van de staatsmachten en regeringen tegen de eigen bevolkingen, tegen de achtergrond van de steeds absurdere inspanningen om de vijand te willen integreren, geworden.

Lees verder op E.J. Bron>>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

15 jaar later is alles nog veel erger — 5 reacties

  1. “Wij zijn de onbetwiste volkspartij” … in Plopsaland. Uiteraard! Aldus, althans, volgens de Grossübersturmgruppenführer van de Nieuwe Vlaamse Alliantie. Om bij te wenen!

    Gebrek aan inzicht, gebrek aan eerlijkheid, gebrek aan oplossingen en vooral gebrek aan moed. De scheet “van verandering” laat zich ruiken. Nothing, niemmendalle, rien de rien, nichts, absolutely nothing aan resultaat. Het is alleen nog véél en véél erger geworden. Holle slogans in plaats van hartversterkende boodschappen op ,… 9/11/16.

    Alleen massale subsidies (uiteraard en per definitie op kosten van de modale Vlaming) aan terreur stokende islamitische moskees en dito mohammedanen met een vals moembakkes.

    Il faut le faire! NeSpa Strépy-Thieu?

  2. En voor alle duidelijkheid “het wordt nog erger” met die massa barbaren in ons land, ben benieuwd wat ze morgen gaan den tegen die barbaren die schapen “onverdoofd” staan te kelen….

  3. Zoals eerder deze dag in mijn reactie, maar nu in andere bewoording. Het “startschot” tot de vernietiging van het westen en al wat westers is werd gegeven op 9/11. Van 2001 tot op heden hebben westerse regerende politici weg gekeken, erger nog ze collaboreerden met de islamitische vijand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *