Een volk wordt niet onafhankelijk al bedelend, maar al eisend.

In een poging om de Vlaamse kiezers bang te maken voor een autonoom/zelfstandig Vlaanderen sprak CD&V voorzitter Beke:  “N-VA speelt met de welvaart van de mensen”  en “Tenzij je buiten de grondwet gaat, heb je nog altijd een tweederdemeerderheid nodig

Met buiten de grondwet bedoelt hij: zoals de het regime met CD&V of koning Boudewijn dat al voordeden ?!!.  Het is duidelijk tsjeven zijn leugenaars.                                                                          Een volk wordt niet onafhankelijk al bedelend, maar al eisend.

800.000 mensen weten ondertussen wel wie er met hun welvaart echt heeft gespeeld. Dat kunnen ze alle dagen nog zien op hun spaarrekening.

6 miljoen Vlamingen moeten ondertussen al weten wie hun welvaart heeft misbruikt en getransfereerd.  Gaan ze zo dom blijven of voor de bestraffing van de echte dieven gaan, die het middenveld al meer dan 185 jaar misbruiken om geld en macht te verwerven en behouden? Ik denk, ik hoop, dat de Vlaming volwassen is geworden. Een Vlaming die  geen organisatie meer nodig heeft die in het stemhokje hun hand vasthoudt, hen opsluit in een zuil en vertelt dat organisaties als het ACW of kleurvakbonden nodig zijn om zich te verenigen, zich te amuseren, of voor een pensioen of werk te zorgen.

Ik lees gelukkig dat ruim 37% van het ACW al een NVA kiezer is geworden. Hoeveel er Vlaams Belang kiezer is geworden durven veel mensen niet eens zeggen, en het zou bovendien toch nooit in een krant verschijnen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Een volk wordt niet onafhankelijk al bedelend, maar al eisend. — 3 reacties

 1. Wanneer gaan wij “de verantwoordelijken” eens voor een rechtbank slepen voor hun gepleegde misdaden tegen de mensen?
  Of het nu die schijnheilige drievuldigheid in dat EU gedrocht betreft of die 17 klootzakken van formaat ‘die misdaad legaal maken’ of die ps/spa/cd&v/cdh/vld/mr/groen/ecolo bende betreft speelt geen rol als ze maar voor een rechtbank gesleept worden.

  Als een burger een bank berooft dan is dat een misdadiger.
  Als een bank burgers berooft dan wordt die beloond met miljoenen bonussen en krijgt de stempel ‘goed beleid’ uiteraard met steun van de grootste misdadigers in een samenleving, de politiekers!!!

  Ik snap niet dat de burgers blijven slapen en dat laf zootje dat zich decadent voorziet van salarissen én bonussen ongestoord hun vernietigingswerk kunnen/mogen verder zetten!!!
  Nogmaals: “Religie, monarchie én politici zijn de grootste vijanden van de democratie”. Die 3 clubjes leven van leugens & profitariaat.

  Gisteren was dat wansmakelijk gedoe weer eens duidelijk te zien in Rome, de grootste huichelaars uiteraard op de eerste rij, en maar Likken Slikken en Pikken. “LSP is hunnen pre”.

 2. Dewever is het soort valse leider dat door de regimegetrouwen als een koekoeksei werd gedropt in het nest van degenen die streven naar Vlaamse onafhankelijkheid.Hij eist geen zelfstandigheid,maar bedelt er in woorden om bij het belgisch establishment via hemzelf of zijn lakeien.Wat een beschamende vertoning het tapijt als zoenoffer uit te rollen voor de tjeven en de zogenaamde liberalen en hun confederalisme als uitgangspunt voor eventuele onderhandelingen te kiezen.Een dergelijke “leider”verdient een striemende nederlaag. Vlaanderen zal er baat bij vinden!

 3. Zoals reeds gezegd : een bezetter die wordt verjaagd. Als alle gekoloniseerde volkeren in de derde wereld daar recht op hebben, waarom de Vlamingen niet? Er zijn dus blijkbaar goede en slechte bezetters… Het zijn dan de linkse en logemafia’s als partij in zake, en met hun verborgen agenda van de nieuwe wereld orde, die dan gaan bepalen wie de goede of de slechte bezetter is, en de belgische bezetter is dan blijkbaar een goede!!! Zoals vroeger ook al gezegd, is het belangrijkste probleem het “klootjesvolk” in Vlaanderen. Dit kruipt voor alles wat Vlaamsvreemd en vijandig is. Het belangrijkste kenmerk van een kruiperig klootjesvolk is niet dat het kruipt, maar wel dat het vecht op leven en dood met al diegenen die niet willen kruipen.Dit klootjesvolk is immers verblind door afgunst, nijd, haat en wraak, onder het motto: “ik kruip, een ander ook, ik niets, een ander ook niets, en ik de put in, een ander mee de put in…”
  Links is de kultuur bij uitstek van de afgunst, en de daaruitvolgende wraak. Hier zitten we dus in het domein van de psychopathologie, en dus niet meer van de politiek. Men mag dit aspect zeker niet onderschatten, en met dit voor ogen, kunnen veel reacties begrepen worden.Het is dan ook via deze kultuur van de nijd, dat een massa stemmen worden gekocht via allerleid voordelen, op kosten van diegenen die niet voor de vlaamsvijandige partijen stemmen= 2 vliegen in één klap!! Het komt er dan ook op aan een duidelijke analyse te maken van de problematiek, in éénvoudige termen, met een duidelijk taalgebruik, voor iedereen verstaanbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *