Stenen tijdperk?

Aleppo naar stenen tijdperk gebombardeerd.

Zo roeptoetert  ‘de Standaard’ vanochtend.Afbeeldingsresultaat voor Bamiyan

Het venijn zit hem in de rest van het hersenspoelend artikel: “Assad kiest voor de aanval. Een kwart miljoen burgers in rebellengebied lijken van geen tel.”

Heel Europa lijkt voor ‘De Standaard’ van geen tel. De standaard is een hersenspoelende gazet.

Terwijl ons continent (Europa) weerloos onder agressief islamitisch beleg ligt, slaagt dit vodje papier er in de iconoclastische beeldenstormers en vernietigers van duizendjarige cultuur  voor te stellen als slachtoffers!

Voor alle duidelijkheid: de Amerikanen van met behulp van schriftvervalsing verkozen Obamallah slaagden er in, met de hulp van onze Belgische en Nederlandse militaire experten, als éérste met een gericht bombardement tijdens een ‘staakt het vuren’ een massaslachting aan te richten op gewone soldaten van het reguliere verdedigingsleger van de enige wettig verkozen president Assad.

De realiteit is dat voor de moslim Obama kafirs van geen tel zijn. En als dat louter toevallig ook nog burgers zijn van de soevereine natie Syrië is dat voor deze moslim-crimineel gemakkelijk meegenomen. En onze beroepspolitiekers zijn aan al deze misdaden medeplichtig. Vandaar de hersenspoelende indoctrinatie in “De Standaard”. Zeg uw abonnementen op!