Het is hoog tijd voor een ommekeer

In Villa Politica donderdagavond kon men vaststellen hoe dictatoriaal manipulerend en indoctrinerend de Belgische staatstelevisie te werk gaat. Tijdens het vragenuurtje slaagde het stuk links journaille Ivan De Vadder er in een tweede tussenkomst van Barbara Pas gewoon te censureren door het beeld te monopoliseren met wat nutteloze prietpraat die geen recapitulatie was van wat iedereen net voordien had gehoord maar een voorgekauwde interpretatie van wat de collectivistische VRT wil dat de kijkers zouden denken. Na dit schandalig stukje censuur mocht de allochtone socialiste Meryame Kitir haar tweede zegje wél ongestoord doen. Met een onvoorstelbare brutaliteit en arrogantie heeft een falend collectivistisch gedachtengoed zich de publieke ruimte toegeëigend, tot in het parlement toe!

Nu is het door Nageltjesfans geweten dat de media en de geschreven leugenpers vandaag de dag een daadwerkelijke bedreiging vormen voor de democratie. Nog maar pas in de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen hebben we met steeds grotere verbazing moeten vaststellen  dat dit niet uitsluitend een Belgisch of Europees probleem is maar dat het in “the land of the free” er ook zo aan toegaat. Zelfs nadat de “main stream media” o.l.v. CNN en The New York Times ons in de aanloop naar de verkiezingen maanden lang voorlogen en bedrogen hadden met ten voordele van Hillary Clinton vervalste opiniepeilingen en lasterpraatjes aan het adres van Donald Trump, bleven ze ook nadat de uitslag bekend werd systematisch bedrog plegen.

Zo bleven ze beweren dat Clinton meer stemmen zou gehaald hebben dan Trump. Maar die won niet alleen in meer staten, en vergaarde 306 kiesmannen tegenover slechts 232 door Clinton maar kreeg ook 694.476 en dus bijna 700.000 (onvervalste) stemmen méér als Clinton. En nog bleef het linkse globalistische en islamofiel fanatisme onvermoeid doorgaan. Blogs, sites, media, kranten en zenders die deze uitslag ook bekend maakten -de MSM deden dat niet waardoor alleen maar voorlopige resultaten bewaard bleven op hun sites- werden plotseling uitgeroepen tot “vervalsers van nieuws”! De fanatici stelden zelfs er zelfs een zwarte lijst van op, waardoor men  bvb. surfend met de browser Google Chrome (i.p.v. bvb. Firefox) bij waarheidlievende sites op zwartgemaakte schermen botste!

Alleen al om deze reden voegden we ook Breitbart News toe aan onze Engelstalige favorieten onder het tabblad blogs en sites. Op infowars.com waarschuwt Alex Jones ook in niet mis te verstane bewoordingen dat er een oorlog wordt uitgevochten om uw brein te bezitten. Zijn conclusie is er ook niet naast: “the media is a joke, we have won.” De communistische fascist Lowie Tobback uit Leuven vond vrijdagavond op één (VRT) zelfs al dat de reeds door Trump aangestelde ministers, racistische en fascistische trekjes vertoonden! Onze islamofiele en helaas uitermate seniele Lowie kan het natuurlijk weten want hij was zelf een fascist “pur sang”! Dat hij zelf niet de daad bij zijn woord voegde, en zijn nek niet op de sporen van de TGV legde was een gemiste kans voor de mensheid.

Het Vlaams belang anderzijds meldt op facebook dat volgens een rapport van de Europese Commissie een stijgend aantal van onze burgers vindt dat de media niet op een neutrale manier aan verslaggeving doen. Deze vaststelling is niet alleen een understatement. De mensen zijn het gebrek aan objectiviteit en neutraliteit van de leugenachtige media én de EU zelf méér dan beu.

Het valse spel van links beperkt zich immers niet meer tot de bezetting en het regisseren van de publieke ruimte met censuur en hersenspoeling. Opponenten worden niet meer bestreden op inhoud, maar zo mogelijk gecensureerd en zo niet bejegend met een somatisch, psychologisch en psychiatrisch jargon dat andersdenkenden moet declasseren tot een morele en verstandelijke onderklasse die eigenlijk geen bestaansrecht heeft. Deze banale inversie is natuurlijk belachelijk. Het zijn juist de hersenspoelers die een moreel verwerpelijke en misdadige kaste vormen.

Als je maar vaak genoeg te horen krijgt dat je onderbuikgevoelens hebt, xenofoob, islamofoob en weet ik wat voor -foob bent, hopen de manipulerende smeerlappen dat op de lange duur  moed in de schoenen van de vrijheidslievende burgers zakt, zodat die zelfs niet meer naar de stembus zouden gaan. Zo hopen de door zichzelf boven ons gestelden althans.

De censuur wordt ook georganiseerd met een oorverdovende mediastilte. Wat u niet zag afgelopen zomer op uw betrouwbare TV stations: Parijs in oorlog met de immigranten.

Zo ziet de toekomst er uit in de steden in gans West Europa: een continue guerillaoorlog. En de politieagenten moeten elk keer opnieuw hun leven wagen, want de criminele terroristen worden sneller vrijgelaten dan zij een PV kunnen schrijven.
Voor diegenen die ons dit als samenleving maakten, resultaat van globalisatie, islamofilie en multiculknuffelarij, daarvoor hopen wij dat ze als eersten gewelddadig worden beroofd, de keel worden overgesneden, verkracht enz…  Het wordt tijd dat er met scherp wordt geschoten.

Samengevat de methodes die door het links gespuis van vermeende goedmensen worden toegepast zijn de volgende: a) censuur; b) vervalsing; c) hersenspoeling; d) laster; e) intimidatie; f) “lawfare” of gerechtelijke vervolging (zoals men vandaag met Geert Wilders doet die zelf miljoenen burgers pal achter zich heeft staan). Winston Churchill had gelijk. De nazi’s zijn inderdaad en helaas terug gekomen als zogezegde anti-fascisten. Het wordt tijd dat met scherp wordt geschoten én dat wij ons proactief herbewapenen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Het is hoog tijd voor een ommekeer — 2 reacties

  1. De manipulatie van de linkse leugenpers werd woensdagmorgen (09/11/16) na de verkiezingen al vlug duidelijk. Zo wist (h)journaliste Greet Dekeyser al te melden (07:00.u.) dat het in vele staten een nek aan nek race was, en dat dit zou uitdraaien op een hertelling. Voor 07:00.u. had ik reeds via twitter de overwinning van Trump al vernomen. Dat men bij Villa Politica Barbara Pas het woord ontnam verwondert mij al helemaal niet meer. Het is bij VRT (sorry 0000) de gewoonte Vlaams Belang volksvertegenwoordigers in beide parlementen te onderbreken met andere politici door er vlug een interview tussen te wringen. Dit is dan ook de reden waarom ik al lang niet meer naar VRT noch VTM duidings-programma’s kijk. Zoals Jean ook reeds terecht al lang schrijft “sluiten die boel”.

  2. Wordt het niet hoogtijd dat wij Vlamingen de BRT droogleggen en alle deuren sluiten?
    Elke politieker die geld doorsluist naar de BRT moet dadelijk ontslagen worden en datzelfde ook toepassen voor de islamsteuners. Dus bye bye boerzwam tot nooit meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *