Reacties

De waarheid en vrijheid — 5 reacties

 1. Hadden we in Vlaanderen maar meerdere Wilders, bij het Vlaams belang hebben ze er enkelen, voornamelijk een Dewinter en een Jansens.

 2. Beste Geert, dat is ook onze motivatie om te blijven strijden tegen die perverse smeerlapperij. Wij strijden voor onze vrijheid en veiligheid en met die massa barbaren is dat onmogelijk.
  Het gezeik over racisme irriteert mateloos, hier in Vlaanderen leven ± 150 nationaliteiten en met ± 140 nationaliteiten zijn er zelden tot nooit problemen, die mensen werken hier en dragen bij tot onze welvaart, dat kan nooit gezegd worden betreffende de aanhangers van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij, het is onze plicht onze beschaving en onze cultuur te beschermen en te vrijwaren van barbarij.

 3. Om er zeker van te zijn dat heel de wereld zijn stelling zou kennen, heeft Wilders diezelfde clip op YT gezet –> “Ingliesj spoken” 😉

 4. Gerecht en Politiek zijn verbonden dmv. een draaideur die bevolkt wordt met advocaten/ juristen. Het is dan ook logisch dat ze de scheiding van machten, de democratie en de rechtvaardigheid geweld aandoen. Zij zijn beiden meesters in liegen met de waarheid. Zij kennen beiden geen rechtvaardigheid als norm.
  Eigenlijk moet er een scheiding komen van advocaten/juristen en politiek.
  Net zoals en om dezelfde reden als we de scheiding kennen van politiek en godsdienst.

 5. De Nederlandse rechter is de mosterd in Vlaanderen komen halen. Volgend hoofdstuk in Nederland “onregelmatigheden” bij de verkiezingsuitslag. Daarvoor zijn ze naar Oostenrijk getrokken, hoewel men in Antwerpen ook gesteld kon geraken op dit gebied. 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *