Klaar toch?

Als je een tjeef zoals Beke bezig hoort op de Vlaamse TV over de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn geloof je uw eigen oren niet. Angela Merkel zou helemaal niets verkeerd gedaan hebben, want Angela was zijn vriendin …!

Als je onze beroepspolitiekers zou moeten geloven bestaat er niet zo iets als 100 procent veiligheid. Nou, wat is er dan verkeerd aan 99,999999 procent veiligheid? Dat is namelijk goedkoop en eenvoudig te realiseren met nauwelijks kosten.

Verbied de islam en zet alle mohammedanen met de wapens in aanslag zonder veiligheidspal over de eigen landsgrens terug uit naar hun thuislanden. Zo moeilijk is dat niet.

Het risico voor de 0,0000001 procent afkomstig van autochtone niet-mohammedanen, dat risico durft het autochtone volk er gerust bij nemen als men ze wapens voor hun zelfverdediging en onze seculiere rechtstaat zonder opiniemisdrijven wegens o.a. blasfemie terug geeft! Maar dat zal van Beke en de groenlinkse sossen en andere D66-ers wel niet mogen zeker?

Welnu, de oplossing voor ons veiligheidsprobleem is zeer eenvoudig. Stel aan àlle asielzoekers en àlle immigranten die de laatste dertig jaar toegang verkregen tot “ons” grondgebied de volgende drie eenvoudig te beantwoorden vragen:

 1. Are you a muslim? Or are you not a muslim? Yes or No?
 2. Do you believe that Allah is the only god and that Mohammed was his profet?
 3. Do you swear, that neither you or any member of your family, actually today present on our territory, is not a muslim, and guaranty the he or she will never be a muslim?

We kunnen er echt niet langer naast kijken. Het enige echte actuele probleem is de islam.

Natuurlijk zijn er ‘slechte’ en dus afvallige Ex-moslims. Maar échte mohammedanen kunnen liegen en bedriegen als de allerbeste. Derhalve schuilt in elk van hen een volwaardige jihadist die zich kàn ontpoppen tot een alles behalve vredelievende massamoordenaar aan het stuur van een camion of gewapend met een spijkerbom of chemisch en natuurkundig nog veel erger door de islam doctrinair goedgekeurd tuig.

En wat kàn, zàl ook gebeuren. Onze burgerplicht is dit te voorkomen en te beletten. Aldus!

Stem PVV! Stem Vlaams Belang! Uw eigen leven staat misschien op het spel. Dat blijkt na Berlijn. Het leven van uw eigen kinderen staat beslist op het spel voor een veel groter percentage, en het leven van uw eigen kleinkinderen en achterkleinkinderen wordt massaal bedreigd door de kaste hypocriete politiek correcte beroepspolitiekers en religioten van nù! Zet hen af voor het te laat is!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Klaar toch? — 3 reacties

 1. Geachte Redactie,
  Reeds meer dan een jaar smeek ik om die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam te verbieden in onze westerse samenleving en alle aanhangers van die smeerlapperij te verdrijven van ons grondgebied “inclusief” de lafaards onder eigen volk die deze rotzooi beschermen resp. knuffelen ėn blijven binnenhalen.
  Ik hoop en geloof het ook nog dat tegen eind 2017 de boel geklaard wordt en wij, onze kinderen en kleinkinderen, terug leven in een veilig leefbaar Vlaanderen wat dan ook wel tegen die tijd een onafhankelijke republiek zal zijn.
  6 regeringen, 7 parlementen, 10 provincies, minderhedengezeik, haatzaaicentrums, monarchie en nog van die parasiterende folklore is teveel, veel te veel dus opdoeken die handel en grenzen sluiten, enkel wie werk heeft en voor 100% onze normen & waarden, onze seculiere wetten en onze cultuur respecteert en een blanco strafregister heeft met officiële papieren mag nog binnen.
  Vlaanderen zal snel geboekstaaft staan als een paradijs in Europa, een Vlaamse republiek die zich niet inlaat met dictators, lees EU misdaadorganisatie en niet met Europese krombanken volgepropt met onbetrouwbare politieke marionetten.

 2. ‘Maar ondertussen dringt de Islam zich op en breidt de invloed sterk uit. Aanslagen zullen toenemen, Christelijke religieuze feestdagen worden ingeperkt, Islamitische feestdagen worden ingebed en toegevoegd. Het krachtenveld zal toenemen. Het monopolie op geweld zal overslaan op andere groeperingen, aangewakkerd door partijen die het komende jaar in omvang sterk zullen toenemen. De tegenbeweging is ingezet. De pendulum is teveel doorgeslagen.’

 3. U zegt stem PVV of stem Vlaams Belang, dat is de oplossing als de grote meerderheid dat zou doen, maar het Vlaamse volk bestaat helaas uit een meerderheid van lamzakken en dus gaat dat nooit gebeuren.Het Vlaamse volk is helaas een klootjes volk en verdienen niet dat we voor hun welzijn strijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *