De intelligente wereld moet de bronnen van indoctrinatie en bedrog van zich afschudden en bovendien vernietigen!

Terwijl de sluikse tjeven zoals Rikske Torfs en de collectivistische pvda-er Mertens op de 0000 ongestoord maar gestuurd hun indoctrinerende linkse nonsens mogen blijven uitbraken ten gerieve van alle onnuttige idioten, houden wij het bij Nageltjes liever bij de uitspraken van de visionair Donald Trump, de toekomstige Amerikaanse president nota bene!

Over de aanslagen (in Berlijn en elders), denkt hij dat de geciviliseerde wereld de manier van denken moet veranderen! En of!

Terwijl de Duitse media en autoriteiten  zich nog te buiten gaan aan ‘vermoedens’ over de Berlijnse aanslag, sprak hij wel al duidelijke taal. Tegen de achtergrond van het drama in Berlijn, de moord op de Russische ambassadeur in Turkije en een aanslag in een islamcentrum in Zürich, riep hij de wereld er via Twitter toe op de manier van denken te veranderen.

Trump schreef letterlijk: “Vandaag waren er terreuraanvallen in Turkije, Zwitserland en Duitsland – en het wordt alleen maar erger. De geciviliseerde wereld moet zijn manier van denken veranderen!”

Verder verklaarde de toekomstige Amerikaanse president dat de terroristen, die deze aanslagen hebben gepleegd, vernietigd zouden moeten worden. Letterlijk: “Er werden onschuldige burgers op straat vermoord toen zij op het punt stonden de kerstvakantie te vieren.” En: “Regelmatig slachten de ´Islamitische Staat´ en andere radicaalislamitische terroristen christenen in hun gemeenten af.” Hieraan zou samen met alle vrijheidslievende partners een einde gemaakt moeten worden.

Donald Trump veroordeelde ook scherp de moordaanslag op de Russische ambassadeur in Turkije. Hij betuigde zijn medeleven aan de familieleden van ambassadeur Andrej Karlov, die door een “radicale islamitische terrorist vermoord” zou zijn. De moord op de ambassadeur zou een “schending van alle regels van de geciviliseerde orde zijn” en zou in de hele wereld veroordeeld moeten worden, staat er in een andere verklaring van Trump.

h/t: http://zuerst.de

N.v.d.r.:

Onze eigen bronnen van indoctrinatie en bedrog zijn uiteraard onze leugenpers en onze  leugenmedia plus daarenboven hun islamofiele baasjes en gulle sponsors (op uw en ons aller kosten): onze locale kaste corrupte leugenachtige politiekers! Waar halen die hun financiële mosterd ??? Uit Qatar, Iran of Q8?

Graag een hardnekkig aanhoudend diepgaand gerechtelijk onderzoek tot minstens 33% van alle Europese commissieleden van de laatste 33 jaar effectief en zonder enkelband onvoorwaardelijk in de nor zit voor minstens 35 jaar! Hoe meer je tegen Trump bent des te corrupter ben je! Klaar toch?