Complot of amateurisme?

COMPLOT? Is de Duitse recherche totaal amateuristisch? Of gaat het om een politiek doofpotverhaal? Er rijzen inderdaad een massa vragen. De eerste aanhouding gebeurde na tips van 1 getuige. Dat bleek een vergissing te zijn.

Nadien vindt men de identiteitspapieren van de (vermoedelijke) dader. Is de dader zo onvoorzichtig geweest? Of gaat het om een pro-forma geënsceneerde waarheid ? De man heeft een duidelijk profiel, en het gaat om iemand die uitgewezen werd. De foto’s moeten dat bewijzen.

Dus geen asielzoeker. Merkel heeft het zelf gezegd.”Hopelijk is de dader geen asielzoeker.” Na alle spektakels die we sinds Parijs en Zaventem hebben gezien, kunnen we inderdaad geen enkel vertrouwen meer hebben in de media, noch in de politie, noch de in onze leidende politieke kaste. En zeker niet meer in ex-stasi-Merkel!

Waarom was de uitgewezen crimineel nooit een asielzoeker?!

Hebben we het punt bereikt dat de overheid de enige is die de “waarheid” verkondigt, of haar eigen “waarheid à la 1984” creëert?

Een stommiteit van ene Anis Amri, zo lijkt het wel. Want in de vrachtwagen waarmee hij (vermoedelijk) de kerstkraampjes ramde, vond de politie identiteitsdocumenten …
image_pdfimage_print
Share

Reacties

Complot of amateurisme? — 4 reacties

 1. De islam is een kankergezwel, dat rigoureus moet worden weg gesneden.
  Zachte heelmeesters, maken stinkende wonden.

 2. Na alles aandachtig gevolgd te hebben in Duitsland valt er maar één conclusie:
  “ondanks het enorme leed veroorzaakt door importbarbaren wordt alles in het werk gesteld om de hoofdverantwoordelijken onder leiding van de gevaarlijkste fuhrer in de laatste 75 jaar ‘veilig’ te stellen”.
  Waar blijft de eis op ontslag van dat totaal onbetrouwbaar wijf uit Oost Duitsland? Waar blijft de eis op het ontslag van die EU misdadigers?
  Zij samen zijn de hoofdverantwoordelijken voor het enorme leed toegebracht aan de Europeanen en zij MOETEN veroordeeld worden tot minimaal 20 jaar opsluiting.

  • Doe zo verder beste redactie, fijne en (hopelijk) vreedzame feestdagen en veel voorspoed voor het revolutionaire 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *