België: doofpot voor particratie en graaicultuur.

België is een totaal gefaalde staat en een doofpot voor de particratie en een graaicultuur op kosten van de hardwerkende burgers die in feite behandeld worden als slaven.
Dexia, Arcopar, Optima, Publifin, Publipart, Publilec, Cevi, Digipolis, Intermixt, 5 regeringen, 48 ministers en staatssecretarissen, 5 parlementen, 450 parlementsleden, 1 senaat, 60 senatoren, 10 provincieraden, 574 provincieraadsleden, 10 gouverneurs, 428 intercommunales, 3.653 zitjes in die intercommunales, 595 burgemeesters, de hoogste belastingdruk in West-Europa en dan doen ze nog altijd alsof het normaal is dat “ze” cumuleren en graaien.
En werken dat ze doen! En bekwaam dat ze zijn!

En dan zijn er ook nog de Euro-politici. Europarlementslid Louis Michel (MR) zegt dat 4.800 euro netto per maand een ‘salaire de misère’ is. Eurocommissaris Karel De Gucht (Open VLD) is bestuurder bij Proximus en ArcelorMittal. Gewezen Europees president Herman Van Rompuy krijgt een Europese afscheidspremie van meer dan 500.000 euro en een pensioentje van 65.500 euro. “Zijn ook dat normale inkomens voor de hardwerkende Vlamingen?”, aldus Vuye.

De Belgische ziekte, ze is gekend. Particratie en graaicultuur dat is één geheel, één grote doofpot. Er moet opnieuw geloofwaardigheid komen en transparantie. “Het is nu paniekvoetbal bij de vier traditionele partijen: N-VA, sp.a, Open Vld en CD&V. De bevolking ziet waar u mee bezig bent, namelijk met uzelf.”

Lees verder en bekijk het filmpje !  >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

België: doofpot voor particratie en graaicultuur. — 3 reacties

  1. Geachte redactie:
    Ik ben reeds enkele dagen bezig met “elke politieker” individueel door te lichten qua mandaten, tot op heden zit ik aan een gemiddelde van 8,3 per persoon en de franskiljons, euroneukers, brusselallabath, provincievreetclubjes zijn nog niet gepasseerd….
    Ik heb nu al hartritmestoornissen bij het zien van die smeerlapperij.

  2. Ik herinner mij nog goed dat mijn vader vroeger (+/- 45 jaar geleden) zei “politieker, ge moet het maar willen doen”. Hij voegde daar dan nog een paar opmerkingen aan toe van “hard werken, nooit thuis, altijd kritiek, enz…. Nu zovele jaren later is mijn vader nog in leven in redelijk goede gezondheid en gezond van geest. Nu zegt hij “politiek wat ne smerige boel is dat, allemaal zakkenvullers en een smeerlapperij.” Het kan verkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *