De vernietiging van Amerika was gepland.

Als er nog idioten moesten zijn die de overwinning van Trump niet begrijpen of ontkennen kan het bekijken en beluisteren van dit filmpje hen hierbij helpen…
Merk in het filmpje ook de tronie van de moslim Obama op en luister naar zijn woorden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De vernietiging van Amerika was gepland. — 4 reacties

 1. Obama heeft 8 jaar niks zinnigs gedaan. Hij heeft er gezeten , af en toe een dansje gemaakt en verder gewoon niks. Clinton heeft zich ondertussen gigantisch verrijkt door overal in de wereld vuren te gaan blussen, die zij zelf heeft aangestoken of als niet zelf dan reactief bij aardbevingen en tsunamis andermands geld gaan rondstrooien die voornamelijk in haar eigen zakken terugvloeide. De neo-liberale slinger heeft het zo erg gemaakt dat Amerika alvast rijp is voor een Trump of nog extremer zolang het maar iemand is die niet behoort tot het establishment. En dat is Trump alvast nu nog. Europa is het slaafje van het Amerikaanse establishment. Merkel, de ongekroonde keizerin van Europa, doet niets zonder eerst naar Washington te bellen. Het neo-liberale amerikaanse establishment onder Clinton en Obama hebben oorlogen gestart in noord afrika en het midden oosten om dit gebied die vroeger onder de USSR viel , eindelijk onder Amerikaanse controle te krijgen. Dat hebben ze niet gekund. Europa moet wel de gevolgen van de mislukte Obama oorlogen opvangen , met miljoenen immigranten voor vele komende jaren. Ondertussen is Rusland langzaam bezig de vroegere USSR gebieden in het midden oosten te heroveren. Een Turkije ziet dat gebeuren en wordt plots rusland vriendelijker. Wie of wat zit er achter dat amerikaanse establishment ?

  • Beste Wilhelmson,

   President Donald Trump behoort beslist niet tot het Amerikaanse establishment maar is de zelfverklaarde vijand van dat establishment.

   Alle main stream media (zowel de Amerikaanse met uitzondering van FOX-news als de Europese) voerden al tijdens de ganse lange verkiezingscampagne een lasterlijk pro-Clinton offensief tegen Trump. Ook de Amerikaanse en Europese leugenpers deed dat.

   Soms met flagrante leugens en gefabriceerde lasterpraatjes maar meestal met leugenachtige polls die altijd deden geloven dat Clinton een voorsprong zou hebben op Trump. Die illusie werd echter door de Amerikanen op de verkiezingsdag doorprikt en de desillusie was bij de leugenmedia dermate groot dat ze de echte uitslag niet eens meer publiceerden maar onmiddellijk overschakelden op het demoniseren van het getrapt systeem met kiesmannen en de valse bewering dat Clinton de meeste stemmen had gekregen.

   Ze stopten brutaal met verdere berichtgeving over de echte uitslag toen bleek dat Trump niet alleen geëindigd was met 198.000 stemmen voorsprong op Clinton. De nietigverklaring van de naar schatting 1,2 miljoen frauduleuze pro Clinton stemmen uitgebracht door illegalen en dubbele inschrijvingen van dezelfde persoon in méér dan één staat bleek gewoon niet nodig.

   De enige hertelling geëist door een derde kandidate eindigde zelfs na hertelling tot de vaststelling dat Trump in feite 1989 stemmen meer had gekregen dan de eerst bekend gemaakte uitslag had meegedeeld.

   Het tandengeknars van deze corrupte media en leugenpers gedirigeerd door het establishment tégen Trump is overigens nog altijd niet gestopt. Dermate willen ze Trump saboteren want ze weten drommels goed dat hun opdrachtgevers (Bloomberg, the Clinton foundation, Goldman Sachs enz.) zwaar gaan aangepakt worden door deze president.

   Trump is helemaal niet extreem maar het establishment dat alles uit de kast heeft gehaald om te beletten dat hij president werd, weet drommels goed dat Trump uiterst efficiënt is.

   Er is niets zo halsstarrig en verkrampt als een geïndoctrineerde opinie. En de laatste die beseft dat hij of zij gehersenspoeld werd is de geïndoctrineerde zelf. Die -hoe intelligent ook- gelooft nog altijd dat Clinton meer stemmen haalde dan Trump. Tenminste als hij de resultaten niet zelf is gaan opzoeken op de website van het State Departement. En dat vergt belangstelling voor controle, moeite, tijd en werk.

   Bij dezelfde door het cultureel marxisme geïndoctrineerde Europeanen is blijven plakken als zoete koek dat Trump en Poetin oorlogen wil voeren. Quod non.

  • Wilhelmson, in “zijn” ogen heeft hij wel iets zinnigs gedaan, hij heeft die zandbaksmeerlapperij op grote schaal ingevoerd, de gevolgen zullen dramatisch zijn.
   Wij zitten met hetzelfde gigantisch probleem allemaal te danken aan die EU misdaadorganisatie die dollars véél belangrijker vinden dan veiligheid van eigen volk en zeggen dat dit zootje kan/mag blijven parasiteren?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *